Versenyben az idővel – natúr kozmetikumokkal a ráncok ellen

Mindig is szerettem az autókat, a száguldást. Nem csoda hát, hogy minden hétvégén a TV előtt ülök, és árgus szemekkel figyelem az F1-et. Néha elképzelem, hogy milyen érzés lehet egy olyan kaliberű autóban ülni, és menni vele egy kört. Csak úgy suhannék. Egyszer talán megajándékoz a család egy ilyen élményvezetéssel, főleg, ha elégszer elmondom nekik.

Bár a gyorsaság és autók szerelmese vagyok, van egy dolog, amit szívesen lelassítanék: az öregedést. Egyszerűen ez az a dolog, amivel még akkor sem tudnám felvenni a versenyt, ha a világ legjobb versenyautójában ülnék. Az idő múlásával senki sem tud versenybe szállni, viszont azért vannak praktikák, amelyekkel egy kis előnyre tehetünk szert. Így ha még nem is nyerhetünk, de legalább a dobogó valamelyik fokára felkerülhetünk a teljesítményünkkel.

Az ehhez szükséges eszközök beszerzésében nálam a http:/biocity.hu/ webáruháza a befutó. Az oldal, melynek A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online szlogenje fogad minket, ahogy megnyitjuk, jó pár természetes összetevőkből készült kozmetikumot kínál.

Az arctisztítók és sminklemosók közül nekem két kedvencem van: a Green Pharmacy Gyógynövényes micellás víz 3in1 kamilla kivonattal és a Green Pharmacy Gyógynövényes kímélő arclemosó kevert és zsíros bőrre zöld tea kivonattal. Mindkét termékre jellemző, hogy parabéntól és mesterséges színezéktől mentes. Emellett csökkentik az irritációt, érzékenységet, valamint rugalmasabbá teszik bőrt, ezzel fiatalítva azt. Számomra ez kifejezetten fontos volt, mert eléggé érzékeny bőrrel lettem megáldva, szóval akármit nem kenhetek a bőrömre. Az arckrémek közül a kedvencem: a Ava Age Controll Professional Hyaluronsavas arckrém, mely szintén parabénmentes, mint az említett másik két termék. Intenzíven hidratálja és kisimítja a bőrt, erősíti a kollagén és elasztin termelést, és feltölti az arc ráncait. A bőr nedvességtartalmának pótlásával, megújítja és erősíti az arcbőrt, így megakadályozza az új ráncok kialakulását.

Rendszerint ez a három termék kerül bele a kosaramba, hiszen mind összetevőjük, mind áruk alapján, nekem ezek váltak be. Legtöbbször házhoz kérem a szállítást, aztán egyeztetek a futárral. Újdonság a csomagpontra szállítás lehetősége, utoljára én is ezt választottam, és nem bántam meg. Sokkal kényelmesebb volt, mint telefonon beszélgetni a futárral, hogy kinek mikor felel meg. Most csak bementem a csomagpontra munka után és elvittem haza a csomagomat.

Mivel A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online bioáruházában már párszor vásároltam, a jutalomrendszerüket is ismerem és használom is. Van egy úgynevezett virtuális hűségkártyám, amelyre minden vásárlást követően pénzt térítenek vissza, így azt akár már a következő vásárlás alkalmával elkölthetem. Többek között ez is az oka, hogy anno mellettük tettem le a voksomat. Egyszerre tudok minőségi termékeket venni, és közben pénzt spórolni.