Ajándék egy autó mániásnak a diszkontdepo oldaláról

Ismeritek azt a típust, akinek a legkönnyebb ajándékot venni, mert van egy mindennél nagyobb szenvedélye? A srác, akit mindenki a hobbija miatt szokott emlegetni, hogy milyen lelkesen űzi és milyen inspiráló a rajongása?Én ismerem. Az egyik legkedvesebb barátom rajongva szeret vezetni, és imádja az autóját. Mindig nagy odafigyeléssel ápolja és tisztítja. Úgy vezet, hogy az ember el is feledkezik mellette, hogy még az autóban ülnek, inkább utazni visz, mint kocsikázni. Van érzéke hozzá, és éppen ezért valamilyen autós dologgal szerettem volna meglepni a születésnapján.  A diszkontdepo webshopban sok kecsegtető ajánlatot találtam ebben a tematikában, rengeteg autós kütyüt lehet találni náluk.

Autós ajándékok a diszkontdepo webshopból, amiket jó szívvel ajánlok bárkinek, aki autó rajongó

Elsőre egy AOSHIKE márkájú 4 szenzoros tolatóradart néztem ki a diszkontdepon. Ez egy 4 érzékelős tolatóradar, ami segít a parkolásban, és megóvja a kocsit a véletlen karcolásoktól. A távolságmérő szenzorok miatt érzékelhetővé válik az autó mögötti tér, és a távolságot az eszköz csipogással jelzi a sofőrnek. Elég hasznos kütyü, főleg a belvárosi parkoló zónákban, ahol általában egy origami feladattal ér fel az autó behajtogatása azokra a talpalatnyi helyekre. Ez a termék 5.990 Ft-ért érhető el a diszkontdepo webshopban, és tényleg hasznos ajándék, így tudom ajánlani. Megéri a pénzt.

Kicsi hasznos kütyük

Ami kisebb de ugyanannyira hasznos ajándék lehet az autó rajongóknak, az egy szivargyújtós USB töltő. Ez semmi extrának nem tűnik, de mégis nagyon jól tud jönni, mikor lemerülőben van a telód, de már el kéne indulnod otthonról. Sebaj, majd feltöltöd a kocsiban. Ez a szivargyújtós töltő 1190 forintért megvásárolható, és a gyors töltés érdekében 18 W-os teljesítményű. Dupla USB porttal van felszerelve, gyorstöltő és stabilan csatlakoztatható. Mindenkinek jól jön, aki rohanós napokat él, vagy egyszerűen csak szeretne a kocsijába minél több hasznos cuccot. Ennek biztosan örülni fog, bármelyik eset is álljon fenn.

Hasonló fontos kütyü lehet a multifunkciós bluetooth hangszórós és töltő, ami extra hasznos, hogyha imádsz zenét hallgatva vezetni. Milyen jó érzés is, mikor az autó csak úgy suhan, a fák egymásba tömörülve elhaladnak mellettünk, az út egybefolyik az ablaküvegen és közben szól egy hangulatos szám. Ezek mellett persze a sofőrnek is előnyös, hiszen nem unatkozik út közben, tud podcastokat, rádiót, hangoskönyvet vagy zenét hallgatni. Ez a hangosító és töltő ezt lehetővé teszi, a szivargyújtó csatlakozás miatt abszolút autó kompatibilis, és a minimalista dizájn sem fog rikítani a kocsiban. Szépen beleépül a környezetébe. MP3/WMA dekódoló chippel van ellátva, így nem csak az MP3/WMA formátumú zenét játssza le az USB-ről vagy memóriakártyáról de a telefonon lévő zenéket is simán kihangosítja. A diszkontdepo webshopból ezt 2690 forintért tudjuk megrendelni.

Én végül ezt választottam ajándéknak, mivel imád zenét hallgatni vezetés közben, és régóta vágyott egy ilyen kütyüre. Online meg is tudtam rendelni és néhány munkanapon belül már nálam is volt az ajándék. Ezek után már csak be kellett csomagolnom egy autós díszpapírba, és átadnom az ünnepeltnek.