A versenyautókat és a varrógépeket is egyaránt szeretem

Apukámtól és anyukámtól is sok mindent örököltem. A szemem tiszta apámé, míg az arcom formája és a főbb vonásaim – mindenki egybehangzó állítása szerint – tiszta anyám. A hobbijaim terén is ugyanígy megoszlanak a dolgok, ugyanis mindkettejük körül sokat sertepertéltem, amíg kicsi voltam. Anyu még ovis koromban tanított meg néhány egyszerűbb, varrással kapcsolatos technikára, míg apukámmal sokat lógtam kinn a műhelyben, emellett autóversenyt is sokat néztünk a tévében. A versenyautókat azóta is imádom és csomó dolgot tudok róluk, ezen mindig meglepődnek az új ismerősök.

A varrás azonban annyira az életem része maradt, hogy nemrégiben kaptam egy szuper varrógépet a családtól. Mint utólag kiderült, a Varrógépguru online áruházban választották ki nekem együtt a szerintük legmegfelelőbb darabot – és magam is azt gondolom, hogy nagyon jól sikerült a 25. szülinapi ajándék! A webshopban a varrást profi szinten űzők is mindent megtaláltak, emellett “háztartási szinten”, hobbivarrók köreiben is népszerű lehet.

Akit korábban esetleg elriasztott, hogy megannyi boltot és szaküzletet kell végigjárnia, ugyanis azt gondolta, enélkül sehogyan sem tudná feltérképezni az aktuális kínálatot, annak biztosan örömteli hír lesz, ha értesül a Varrógépguru internetes áruházáról. Nem elég, hogy a részletes termékadatlapok segítenek eligazodni a legnagyobb európai és ázsiai forgalmazók és gyártók kínálatában, de még csak a varrógép szállításával sem kell bajlódnunk, ugyanis a GLS futárszolgálat a rendelés leadásától számított 1-3 munkanapon belül házhoz hozza (ez a várható intervallum a raktáron lévő termékek esetén érvényes, egyéb rendeléskor akár 20 munkanapot is igénybe vehet a küldés).

Szuper, hogy a családomnak sikerült egy ilyen megbízható céget találniuk, mint a Varrógépguru – én pedig hihetetlen boldog vagyok az új varrógépemmel!