Ez az express webshop van olyan gyors, mint egy versenyautó

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én pont úgy szeretem az online vásárlást lebonyolítani, mint az autóversenyzést. A lehető leggyorsabban. Nem titok, hogy van bennem némi szorongás, ha online vásárolok. Kicsit kétkedő vagyok, mikor a minőségéről beszélünk a rendelt termékeknek. Persze ez az esetek nagy részében teljesen alaptalan, és csak én projektálom az érzéseimet az adott webshopra, ami nem szép dolog.

Na, de ennyit rólam, a lényeg itt ez az expressz bolt, amit találtam. Nagyon szeretek online vásárolni, mert… mert utálom az embereket, na. Utálom, mikor sokan vagyunk és nagy a nyüzsi meg a tömegnyomor, szóval ahol lehet igyekszem elkerülni. A jelenlegi járványhelyzet meg már csak a pláne az emberkerülésre. Na, de miért is olyan nagy szám ez, mit teszi őket különlegessé, mit lehet kapni ennél az expressz bolnál, amit máshol nem? Nos, lehetne mondani, hogy a kínálat, de nem lenne teljesen őszinte a válasz. Hiszen sok más bolt is kereskedik hasonló termékekkel, nem. Ezt a boltot a rendkívül olcsó árai különítik el a többitől.

Ugyan a választékra sem lehet egy rossz szót mondani, hiszen nagyon sokoldalú, szinte minden hobbit és érdeklődési kört magába foglal. A kertészkedéstől, barkácsolástól, a konyhai teendőkön át az irodai munka kellékeiig itt mindent meg lehet találni. Mégis azt mondtam, hogy az árak azok, amik különösen kiemelkedővé teszik ezt az expressz boltot. Nos, valóban olyan árakkal kínálják ezt a nagyon nagy választékú termékskálát, hogy az ember azt várná, hasonló kiszállítási idővel is érkezne meg, mint az olyan oldalakon, akik hasonlóan olcsó árakkal manővereznek. Ami pedig egy-két hónap. De ez az oldal pár munkanap alatt kiszállítja a kívánt terméket egy teljesen optimális szállítási költség mellett. Ez pedig 10 kiló alatt 1500 forint, az felett pedig tíz kilónként emelkedik az összeg 500 forinttal, de szerintem ez egy teljesen korrekt összeg.

Pláne, ha azt nézzük, hogy egyéb oldalak van, hogy öt ezer forintot is elkérnek szállításba és akkor is heteket kell várni míg megérkezik a csomag. Persze egyes esetekben ezt el kell viselni. De olyan termékeknél, mint amik ennél az expressz bolnál is vannak, nem hiszem hogy szükséges lenne ennyi várakozás.

Ha pedig esetleg nem az jönne, amit vártál, vagy nem vagy vele elégedett, esetleg közben valahogy be lett szerezve máshogy az adott termék (én jártam már úgy, hogy megrendeltem valamit, és míg elért hozzám, megkaptam ajándékba), akkor 14 napon belül vissza lehet küldeni, és visszakapod a vételárat. Ez teljesen korrekt és standard eljárás bár a visszaküldési idő van hogy változik.

Szóval, ha ez felkeltette az érdeklődésedet, nyugodtan látogass el hozzájuk, nem fogod megbánni.