Útnyilvántartás azoknak is, akik nem versenyautót vezetnek

A versenyzés és az autók szerintem minden kisfiú életében hatalmas nyomot hagynak. Bár engem a kocsik inkább csak virtuálisan érdekeltek. Persze nekem is volt autós kártya gyűjteményem, amire nem mellesleg nagyon büszke is voltam, de ezen kívül én sosem tudtam igazán azt, hogy milyen autó típusok vannak. Viszont azzal teljesen tisztában voltam, hogy az aktuális kedvenc autós játékomban éppen melyik kanyarnál lehet levágni egy jórészét a pályának.

Mostanában már csak barátokkal szoktak közös programok lenni ezek a számítógépes versenyzések. És őszintén, ahogy nőttem, annál kevésbé lett fontosabb az, hogy a versenyautós játék realisztikus legyen. Sok ilyen mókás, rajzfilmes gokart játék is elérhető már és azt vettem észre, hogy egy buli során ezek a legnépszerűbbek. Hiszen ezek mindenki számára könnyen befogadhatók és a gyerekessége miatt biztos nem lesznek viták belőle.

Bár versenyzésről szó sincsen, de a munkám miatt rengeteget használom az autómat. Aki pedig hosszabb ideje van a szakmában, az tudja, hogy mennyi pénzt lehet megspórolni a járművünkön, ha ügyesen csináljuk az adminisztrációt. Én ezt azóta tudom, hogy rátaláltam az „Útnyilvántartó program 2023 (NAV-álló) – RoadRecord” kiírásra az interneten. Mindig is szerettem volna egy olyan szolgáltatást, amivel optimalizálni lehet az autós kiadásaimat. A RoadRecord pedig pont ezzel szolgált.

Mikor fellépünk az oldalra elsőként azt fogjuk észrevenni, hogy minden kompakt módon van elrendezve. Nem érződik zsúfoltnak a kezdőlap, de már innen szinte mindent el tudunk érni, amire csak szükségünk lehet. Mindenképpen felhoznám még azt is plusznak, hogy nem kell idegesítő reklámokat nézegetnünk, mivel a RoadRecord nem él ilyen olcsó módszerekkel. Helyette egy profi szolgáltatást nyújt, amihez hasonló szintű tájékoztatás is jár majd.

Az „Útnyilvántartó program 2023 (NAV-álló) – RoadRecord” kapcsán rögtön az ember egy applikációra gondolna. És valóban ez az első szolgáltatás, amit feltüntetnek az oldalon. Csak el kell olvasnunk a hozzá tartozó rövid leírást és szerintem már rögtön meg is leszünk győzve arról, hogy erre szükségünk van.

Mivel ezzel az applikációval úgy tudunk útnyilvántartást készíteni, hogy szinte észre sem vesszük. Persze ilyenkor feljöhet a kérdés, hogy mennyit fogyaszt egy ilyen háttérben futó program. A RoadRecord azonban nagyon odafigyelt arra, hogy az ügyfeleiknek ezzel ne legyen gondja. Az alacsony energiaigény mellett pedig még csak olyan olcsó technikákat sem alkalmaznak, mint a GPS megfigyelés. Úgyhogy a személyes terünket egyáltalán nem lépik át.

Feljöhet azonban az a kérdés, hogy miért kéne nekem útnyilvántartás? És miért van a „Útnyilvántartó program 2023 (NAV-álló) – RoadRecord” feliratban az, hogy NAV-álló. Természetesen azért, mert egy jól elkészített útnyilvántartás segítségével vissza tudunk igényelni egy csomó pénzt. Ehhez azonban tényleg az kell, hogy tökéletes pontossággal legyünk dokumentálva. Ezt persze magunktól is meg lehetne csinálni, viszont én nem bízok a tévedhetetlenségemben. Ezért örülök, hogy a RoadRecord egy alternatívát tud biztosítani, ami nem tud hibázni.

Le is töltöttem az applikációt és valóban beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A tarifái egyáltalán nem drágák, különösen akkor, ha arra gondolok, hogy mennyi pénzt tudtam megspórolni a jól elkészített útnyilvántartás segítségével. Több ismerősöm is áttért azóta már erre a módszerre és ők is azt mondták, hogy többé nem tudnának visszatérni a kézzel írogatáshoz. Nézz fel te is az „Útnyilvántartó program 2023 (NAV-álló) – RoadRecord” felirat mögött rejlő oldalra és próbáld ki a szolgáltatásukat.