Egy kiváló webshop nem csak az autók szerelmeseinek

Egyik nagyon jó barátom, Nándi mindig is az autók megszállottja volt, első kocsijára már 19 évesen összegyűjtötte a pénzt, s a szenvedélye a harmincas évei közepére is megmaradt. Ha lát egy izgalmas, nem mindennapi autót az utcán parkolni, akkor szinte biztos, hogy odamegy megcsodálni, körbejárni, de a Forma 1-et is rendszeresen nézi.

Sőt, részben a történész barátnője, Lilla hatására még az old timerek is elkezdték érdekelni, ilyesfajta rendezvényekre, felvonulásra, kiállításra most már évek óta kettesben járnak, s mára már nehéz lenne megmondani, hogy tulajdonképpen melyikük is a nagyobb old timer rajongó.

Egy-két ilyen alkalomra egyébként én is elmentem velük, és tényleg nagy élmény, mert olyan, mint egy igazi időutazás.

Mostanság persze, mint a legtöbben, kicsit ők is bezárkóztak, Nándi home office-ban dolgozik, Lilla pedig a disszertációját írja, ugyanakkor pontosan azért, hogy kicsit ellensúlyozzuk az izoláltabb életmód negatív hatásait, kitaláltuk, hogy minden héten összeülünk egy nagy társasjátékos napra. Persze nem kell hatalmas tömegre gondolni, általában csak hatan voltunk, Nándi, Lilla, Lilla nővére, Andi, az ő férje, Gábor, a nagyobb gyerekük, Karesz és én.

Az egyik ilyen társasos napon történt, hogy Lilla rákérdezett, hogy honnan van az okosórám, mert nagyon tetszik neki, s mint később kiderült, a válaszommal aztán többen is nagyon jól jártak.

50százalék.com – A jó ajánlatok közössége

Szóval, az okosórát akciósan vettem egy nagyon jó kis webshopban, ahol folyamatos kedvezményekkel, széles kínálattal és rendkívül hasznos ajándékötletek menüponttal várják a vásárlókat. Ez utóbbinak köszönhetően én egyébként nem csupán biztonságosan, az otthonom kényelméből tudtam intézni a karácsonyi ajándékok vásárlását, de még gyorsan is, hiszen itt bontásban kerülnek elénk a termékek aszerint, hogy kicsiknek vagy felnőtteknek, a család nő vagy férfi tagjának keresünk éppen meglepetést.

Lilla persze azonnal fel is ment az üzlet weboldalára, és miután megkönnyebbüléssel nyugtázta, hogy egyelőre még a menő, vízálló, fehér okosórából is lehet rendelni, véget nem érő böngészgetésbe kezdett. A kerti kellékek és a szépségápolási termékek különösen felkeltették az érdeklődését, a konyhai felszerelések között pedig azért kezdett keresgélni, mert rájött, ha már úgyis szeretne rendelni innen, akkor az édesanyja szülinapi ajándékát is megvásárolhatná itt, hiszen akkor legalább házhoz hozzák, nem kell üzletekbe járkálni.

Egy ponton aztán Lilla Andinak is bekiabált a konyhából, hogy ő úgy emlékszik, mintha mostanában pont gyerekülést keresnének a kocsiba, és ő talált most egy igen jónak tűnőt, ráadásul árengedménnyel. Nos, erre már Andi és Gábor is az üzlet oldalát kezdték bújni, és a társasos nap menthetetlenül átfordult webshopos napba, azonban ezt végül senki se bánta meg.

Az egész vásárlósdi amúgy még társas életnek se volt utolsó, mert a kattintgatások közben istenien el is beszélgettünk a legkülönbözőbb témákról, és nagyon jókat ötleteltünk, mert kiderült, hogy mindenkinek van egy családtagja vagy barátja, akinek éppen szülinapja lesz a közeljövőben. Nándinak például az öccse tölti a harmincat márciusban, s Nándi talált is egy tökéletes ajándékot a számára, méghozzá egy 9 az 1-ben fekvőtámasz állványt, Gábor pedig a barkácsfelszerelések közül nézett ki többet is az apja számára.

Összességében tehát mindenki nagyon elégedett volt a nap végén, s leszögeztük, hogy az 50százalék.com – A jó ajánlatok közössége – valóban jó választás lehet bárki számára, még az autók szerelmeseinek is, hiszen Nándi számos hasznos kiegészítőt tudott rendelni az üzletből, így például egy mini GPS nyomkövetőt, egy autós fényvisszaverő rólót és egy kilenc darabos autótisztító szettet, ráadásul ezeket mind árkedvezménnyel.

Emellett a hírlevélre feliratkozók egy egyszeri, 5%-os kedvezményben is részesülhetnek, a regisztrálóknak pedig 19.990 forint feletti értékű, de még sztenderd méretű csomag vásárlása esetén még a kiszállításért sem kell külön fizetniük. A szállítás pedig, mint a következő társas napunkon kiderült, szintén mindenkinél rendben volt, hisz az ígért 72 órás szállítási időn belül érkezett ki minden.

Szóval, ha autós kellékeket vagy akár kerti, barkács, baba-mama termékeket vásárolnál akciósan, kényelmesen egy megbízható boltból, akkor ezt az üzletet neked találták ki.