A minőségi és megbízható vendéglátóipari eszközökhöz nem kell versenyautó

Nem kell száguldó versenyautóval száguldozni ahhoz, hogy a legjobb elviteles dobozokat megszerezzük. A Hunnia Kristály Kft webshopjában elérhető kiváló minőségű, tartós és praktikus elviteles dobozok széles választéka, legyen szó akár egy vendéglátó egységről, akár otthoni használatról, a Hunnia Kristály széles választéka lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű konyhai eszközök eljussanak az ország bármely pontjára.

elviteles dobozok

Az élelmiszeripar egyik legfontosabb problémája a tárolás és szállítás. Az ételek és italok megfelelő és higiénikus tárolása kulcsfontosságú a fogyasztók egészségének megőrzése szempontjából, ennek érdekében a Hunnia Kristály Kft bevezetett egy új sorozatot elviteles dobozokból, melyek polipropilénből készülnek. A polipropilén nagyon elterjedt és gyakran használják az élelmiszeriparban. A Hunnia Kristály Kft webshopjában az összes szükséges méretű doboz elérhető, a 0,5 literes mérettől kezdve a 1 literesig. A fedők opcionálisan rendelhetők, a minimális rendelési mennyiség termékenként változik, általánosan 50-100 db az a mennyiség, amit minimum meg kell rendelni a dobozokból. A cég 1994-ben alapította azzal a céllal, hogy a hazai vendéglátóhelyeket – beleértve a koktélbárokat, az éttermeket, a rendezvény szervezőket, a szállodai reggeliztetőket, a kávéházakat, a bisztrókat, a pizzériákat, a fast food éttermeket, az iskolai, a kollégiumi menzákat, a kórházi étkeztetőket és a nagykonyhákat, valamint a cukrászatokat és a pékségeket is kiszolgálja kiváló minőségű, megbízható és hosszú életű vendéglátóipari eszközökkel.

A Hunnia Kristály Kft boltjai Budapesten és Debrecenben találhatók, a webshop pedig országosan kiszállít. Az elviteles dobozok jó minősége és tartóssága biztosítja a vendéglátóipari egységek részére, hogy az ételek és italok megfelelően legyenek tárolva a szállítás alatt, ezáltal a vendégek tökéletes minőségben juthatnak a megrendelt ételhez.

A polipropilén alapanyagú GN dobozok előnyei közé tartozik a hosszú élettartam, a könnyű tisztíthatóság, a rugalmasság és az egyszerű tárolás. A polipropilén alapanyagú elviteles dobozok kiválóan alkalmasak az élelmiszerek hosszú távú tárolására, mivel nem változik meg a formája és a használata nem jár semmilyen kockázattal, hiszen nem tartalmaznak mérgező anyagokat. A Hunnia Kristály Kft webshopjában elérhető GN dobozok kiváló minőségűek és a webshop széles választékkal rendelkezik, így biztosan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő elviteles dobozokat.

A vendéglátósok számára a megfelelő méretű elviteles doboz nagyon fontos, hiszen a tárolódobozokat és szállítódobozokat használva könnyedén tárolhatják és szállíthatják az ételeiket, így a minőségük sem romlik meg, mire eljut az étel a vendéghez. Mivel az elviteles dobozok fedőjének rendelése opcionális, így lehetőség van a zárt tárolásra, valamint a nyitott tárolásra is, attól függően, hogy milyen célra használják őket. A Hunnia Kristály Kft 1994-es alapítása óta számos vendéglátós számára nyújt segítséget a minőségi eszközökkel, és folyamatosan fejleszti az eszközeit annak érdekében, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek.

A Hunnia Kristály Kft webshopja azoknak a gasztronómiai szakembereknek jelent megoldást, akiknek a szűk időbeosztásuk miatt nehézséget jelent az üzletek nyitvatartási idejéhez igazodni. A platformunkon való online vásárlás számos előnnyel jár, beleértve az alacsonyabb árakat, a gyors kiszállítást és a széles választékot.

A cég alapvető célja, hogy minden ügyfélnek, legyen az kávézó, étterem, hotel vagy bisztró, a legjobb minőségű konyhai eszközöket kínálja. Termékválasztékuk a legkiválóbb minőségű anyagokból készült, tartós és hosszú élettartamú termékek alkotják. A különböző méretek és formák között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen az GN edény, tároló vagy szállítódoboz, vágólap vagy éppen pohár.

Az ügyfélszolgálatukon dolgozó kollégák mind rendkívül szakértőek és tapasztaltak, amit abból is lehet tudni, hogy az ügyfélszolgálaton tanúsított hozzáállásukat minden ügyfelük pozitívan értékeli. Azonban nem csak a szakértelem, hanem a kedvesség is kiemelkedően fontos számukra, hiszen számukra az ügyfél elégedettsége mindennél fontosabb, mindezeknek köszönhetően, vásárlóik csak pozitív értékeléseket írnak a Hunnia Kristály webshopról.