A kedvenc versenyzőm és egy bögre

Egyszerűen imádom az autós versenyeket! Szeretem a technikát és a sebességet, de elsősorban az egyik kedvenc versenyzőm miatt szoktam hetente leülni a televízió elé, hogy szurkolhassak neki. Már élőben is volt szerencsém látni autóversenyzés közben, hiszen évente egyszer Magyarországon is szerveznek futamot. Tervezem is, hogy a jövőben több versenyre is kilátogatok, akár külföldre is, mert ezt az élményt egyszerűen képtelenség megunni!

Legközelebb Olaszországban lesz egy ilyen verseny, ami végül is annyira nincs is messze, szóval miért is ne mehetnék el oda, hogy élőben láthassam a száguldást és az izgalmas előzéseket?

Eszembe jutott, hogy semmilyen tárgyam nincs a versenyzővel kapcsolatban, még egy bögrém se. Ezt mindenképpen orvosolni szerettem volna, szóval kerestem egy olyan csapatot, akikre nyugodtan rábízhatom az egyedi bögrék készítését!

A sooters.hu lett az a weboldal, amire már első ránézésre jó érzés alakult ki bennem, és ahogy egyre többet időztem az internetes platformjukon, úgy lettem egyre biztosabb abban, hogy ők lesznek azok, akiktől meg fogom rendelni a terméket.

Itt tényleg egyedi bögrék elkészítésére van lehetőség, hiszen a saját képeinket tölthetjük fel a szerkesztőbe, melyekkel majd dolgoznak.

A bögrékből több típus is elérhető náluk.

Ott van a varázsbögre, ami nagyon viccesen működik, hiszen a rányomtatott fotó csak akkor rajzolódik ki, ha valamilyen meleg folyadék kerül bele. A barátnőmet szerintem majd meg is fogom lepni egy ilyennel.

Viszont az a bögre, amit magamnak rendeltem, az viszonylag egyszerűbb: egy sima fehér bögréről van szó, de ettől függetlenül persze egy igazán minőségi darab!

A termékleírásban minden fontos információ ott szerepel, amiről csak tudni kell. Külön kiemelik, hogy mely bögrék moshatók gépekkel anélkül, hogy elkopna rajtuk a kép. Ez azért elég fontos, és kifejezetten díjazom, hogy erre is gondolt ez a csapat.

Mikor a futár kihozta nekem a megrendelt egyedi bögrémet és a kezembe vettem azt, rögtön tudtam, hogy a legjobbakra bíztam ennek a terméknek az elkészítését! A bögre strapabíró, kényelmes a fogása, de ami a legfontosabb: a rányomtatott fotó is tökéletesen fest rajta!