Versenyautó is lehet esküvői kocsi

Mindig is szerettem a versenyautókat, kiskoromban gyűjtöttem a kisméretű játékokat, autó pályát építettem és órákig le tudtam foglalni magam. Felnőttként is az az egyik hobbim, hogy autóversenyekre járok és próbavezetésrekre – persze álmom egy saját jármű, de ahhoz még egy kicsit gyűjtenem kell… Nem volt kérdés, hogy az esküvőnkre – amin amúgy sem szokott spórolni az ember – bérlünk egy menő versenyautót, és azzal érkezünk a szertartásra! 

Ahogy az sem volt vita tárgya, hogy ceremóniamester lesz-e a nagy napunkon, és szerencsére egyből meg is találtuk a megfelelőt! Kata női ceremóniamesterként minden apróságra figyelt, koordinálta a szolgáltatókat a háttérben, szórakoztatta a násznépet, és humorával, személyiségével remekül bonyolította le a programokat, játékokat! Mi modern, laza esküvőt álmodtunk meg, és Kata ebben abszolút partner volt.

A násznép tagjai is mondták, hogy így képzelték el a mi nagy napunkat, minket ismerve: semmi feszengés, csak egy jó nagy, igényes buli! Nem szerettünk volna pénzgyűjtő menyasszonytáncot, úgyhogy a vendégek a torta szeletükért táncoltak, és nem volt kikérés, nem volt menyasszonyrablás sem. Az átöltözés után Kata lebonyolított még egy táncpárbajt is, a lányok és a fiúk táncoltak egymás ellen, persze nagyon vicces volt az egész, de ez még inkább megerősítette bennünk, hogy jó döntés volt női ceremóniamestert választani!