Férfias ajándék, ami (nem csak) a bőrüléshez passzol

Emlékszel még, mikor te, vagy akár az egyik kedves férfi ismerősöd, esetleg a párod megvette azt az autót, amit már régóta nézegetett és végre valahára elérte az álmát és magáénak tudhatja? Láttad rajta milyen izgatott, mennyire boldog, végtelen ódákat zengett lóerőkről, teljesítményről, úttartásról és a hangjáról. Milyen izgalommal vitte el első útjára, majd a tisztítóba vagy saját kezűleg tisztogatta a műszerfalat és porszívózta a belső teret?

Talán a férfiak egyik gyengéje, ha ez az autó még olyan luxussal is ellátott, mint a bőrülés, mely stílust, eleganciát, egy egész életérzést tud kölcsönözni a tulajdonosának. Mely minden beülés alkalmával megdobogtatja a szívét.

Talán ez a szerelem vétel már évekkel korábban történt és azóta, már minden az autóhoz, vagy a márkához kapcsolódó ajándékot megvettél neki születésnapjára vagy karácsonyra, amit csak ki tudtál gondolni. Ha kifogytál az ötletekből, hogy mit vegyél neki a következő jeles alkalomra, ebben tud segítségedre lenni a cipomarket.hu webshop.

Tökéletes választás lehet egy férfi pénztárca, mely magában hordozza mindazt az életérzést, amit a bőr tapintása csak nyújtani tud. A bőr mindig is azt a luxust, azt eleganciát sugározta, mely sosem megy ki a divatból és mindenhez passzol. Időtlen. A legjobb viszont, hogy ezen az oldalon még megfizethető is, így, ha nem akarsz, vagy éppen nem tudsz súlyos tízezrekért autós kütyüt vásárolni, ideális ajándék lehet a szeretteidnek. Biztos lehetsz benne, hogy éveken keresztül fogja szolgálni és hasznára lenni, minden fizetés alkalmával szívesen veszi majd kézbe a pénztárcáját.

A webshopban különböző színű és kivitelű férfi pénztárcák közül válogathatsz. A döntésben segítségedre lehet az is, hogy mindegyik termékről, fényképet és terméktájékoztatót is találsz feltüntetve a honlapon. Mindemellett pedig nagyon speciálisan, a saját igényeidre leszűkítve tudsz keresni a kínálaton belül, így még az is lehet, hogy az autó bőrülésével, megegyező vagy legalábbis ahhoz hasonló színűt is találsz.

A különböző kialakítások miatt biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb kivitelt. Inkább kisebb, legfőképp a bankkártyák és iratok magadnál tartására használod? Nem probléma, sok kisebb és kompakt típus közül tudsz választani, de ha inkább nagyobbra esne a választásod, biztos, hogy akkor is találsz kedvedre valót. Mindegyik darabhoz részletesen le van írva, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik. leginkább S, M és L méretek érhetők el, de ha ez neked nem mond sokat, akkor sem kell kétségbe esni, mert centiméterre pontosan megadják, hogy mekkora is az akkora.

Ráadásul mindezt a fotelod kényelméből intézheted, csupán néhány kattintással. Mivel házhoz szállítják, a GLS futárral, így még azzal sem kell kalkulálnod, hogy bemenj bármilyen üzletbe, hiszen egészen az ajtódig hozzák, vagy akár a munkahelyedre is kérheted, ahogy neked kényelmesebb és ahol elér a futár. A lényeg, hogy a futár munkanapokon 8 és 17 óra között érkezik, tehát arra figyelj, hogy biztosan ott legyél a megadott címen ebben az időpontban. A rendelésed általában 1-2 napon belül meg fog érkezni, bár, ha több terméket rendelsz egyszerre, akkor lehet kitolódik 4 napra, de szerintem ez még igazán belefér. Emlékszem még jó pár évvel ezelőtt, volt, hogy több napot kellett várni, mire megérkezett a csomagod, amit az internetről rendeltél.

A szállítási költség egyébként egységesen 1000 forint (szintén elhanyagolható), de ha annyira belelendültél a vásárlásba, ami ennél az oldalánál simán meg lehet, és mondjuk 60 ezer forint felett vásároltál, akkor ezzel az 1000 forintos szállítási költséggel se kell számolnod.

Én így elsőkörben azt tudom mondani, hogy a férfi pénztárca kínálat nagyon széles, és valóban jó minőségű darabok érhetők el.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a cipomarket.hu oldalt!

férfi pénztárca