Ahogyan az autóversenyzőknek, nekem is van kedvenc autószerelőm

Az autóversenyeken megszokhattuk, hogy minden csapatnak van egy egész kis szerelő gárdája, aki csak az adott csapat versenyzőjének autójával foglalkozik.

Egy versenyen nagyon sokat jelent, hogy az adott csapat milyen gyorsan cserél gumit, mennyire gyorsan tudnak cselekedni, hiszen a versenyautók annyira gyorsan mennek, hogy hamar elkopnak azok az autógumik, amiket mi évszakokon keresztül használunk.

Ezeket a gumikat verseny közben kell kicserélni, hiszen kerekek nélkül nehezen folytatható a futam. Ilyenkor ez a pár másodperc is sorsdöntő lehet. Éppen ezért nagyon fontos, hogy kik alkotnak egy ilyen szerelő csapatot.

De nem csak a Forma1 és a legtöbb autóverseny világában kell figyelni arra, hogy ki szereli az autónkat, hiszen a mindennapokban is nagyon fontos, hogy profi, hozzáértő kezekre bízzuk kedvenc járművünket.

Így kerültem kapcsolatba a Metaautoszerviz.hu oldallal, és ezzel a szervizeléssel foglalkozó céggel. A téli gumi csere idején találkoztam a céggel, és azóta sem mentem máshova, csak hozzájuk.

A Metaautoszerviz.hu oldalát adta ki a kereső, mikor egy olyan helyet kerestem, ahol lecserélik nekem a téli gumikat nyárira, mivel ahova jártam, már nem tudott elvállalni. Ebben az időszakban, amikor gumiszezon van, nagyon nehéz olyan helyet találni, ahol még el tudnak vállalni, ráadásul ilyenkor sokszor árat is emelnek, hiszen ebben az időszakban muszáj mindenkinek elmennie cserére.

A Metaautoszerviz.hu oldalon az időpontfoglaló rendszerben találtam egy üres helyet, ezért is jelentkeztem be ide. Úgy voltam vele, hogy már mindegy, hol, csak valahol csinálják meg nekem.

Metaautoszerviz.hu
Metaautoszerviz.hu

Nem voltak nagy elvárásaim, de kellemes meglepetésben volt részem a Metaautoszerviz.hu-nél tett látogatásomkor, hiszen nagyon olcsón cserélték le a gumijaimat, és még jobb, precízebb, gyorsabb munkát is végeztek, mint ott, ahol előtte voltam. Ennek pedig természetesen nagyon örültem.

Ezután persze nem bíztam a véletlenre a választást, ide jöttem olajcserére, futómű beállításra is, sőt, még a légszűrőket is itt cseréltettem ki. Teljesen meg is vagyok elégedve az árakkal, a szolgáltatás minőségével is. Nagyon hamar megcsináltak mindent, igaz, csak kisebb alkatrész cserékre mentem még eddig, de ezekkel nem volt semmi gond, olcsón és gyorsan megcsináltak mindent.

Az oldalukon kint vannak az árak, de a Metaautoszerviz.hu oldalon még árajánlatot is lehet kérni, ha az árlista alapján nem vagyunk benne biztosak, hogy mennyibe fog kerülni az adott művelet elvégzése, vagy esetleg nem tudjuk, hogy melyik kategóriába tartozik.

De telefonon is lehet érdeklődni, nem kell mindent online megnézni és elintézni. Ez csak egy lehetőség, ami nekem például sokkal könnyebb.

Általában sokan járnak ide, de nekem eddig mindig szerencsém volt és sikerült hamar időpontot kapnom.

Minden kis cserét gyorsan elvégeztek, ezért sosem kellett sokáig autó nélkül maradnom.

Összességében én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a céggel s mér nem is vinném máshova az autómat, nekem a Metaautoszerviz.hu csapata lett az, ami a Forma1 versenyeken a gumis csapat az autóversenyzőknek. Maximálisan megbízom bennük és rájuk merem bízni az autómat, amit mindig nagy gonddal, odafigyeléssel és hozzáértéssel vettek eddig kezelésbe.

Nekem viszonylag még közel is vannak, ezért nem kell sokat utaznom sem, bár megérné akár Pest másik végéből is idejönni.

Sokszor csalódtam már életemben, de a Metaautoszerviz.hu csapata mindig nagyon lelkiismeretesen végzi el a feladatokat, amiket rájuk bíztam, így nem aggódok, mikor ott kell hagynom az autómat, hiszen tudom, hogy mindig úgy kapom vissza, hogy minden rendben van vele.

Nagyon megbízhatók az itteni szerelők, és jól el is lehet velük beszélgetni. Szerintem gyorsan, gördülékenyen dolgoznak, egyszerű megbeszélni, mi a kocsi gondja, és még azt is elmagyarázták, mit miért kell benne cserélni, így nem érzem teljesen tudatlannak magamat, mikor ellátogatok hozzájuk, nekem ez nagyon szimpatikus hozzáállás.

Néha, mikor begurulok ide egy ellenőrzésre, én is igazi autóversenyzőnek érzem magamat, hiszen olyan odafigyeléssel bütykölik az autómat, mintha az egy drága versenyautó lenne.

Sok autószerviz van, de nekem mind közül a Metaautoszerviz.hu a kedvencem és mindenkinek bátran ajánlom is, mert nem okoznak csalódást.