Versenyautó mániás kisfiam szeptembertől kisiskolás lesz!

A fiam, Peti igazi belevaló kis srác. Imád futkározni, focizni, de amiket a legjobban imád, azok a versenyautók. Én nőként soha sem értettem ezt a lelkesedést az autók iránt, főleg nem ilyen fiatal korban, de ebben valószínűleg Peti inkább az apjára ütött. Most viszont, hogy már nagycsoportos óvodás, nem foroghat minden a játék és a versenyautók körül. El kell kezdenünk Petit felkészíteni az általános iskolára. Nem szerettük volna csoportos foglalkozásra beíratni, hanem inkább magunk szerettük volna őt tanítani. A https://szilvia-logopedia.hu/finommotorika-fejlesztese.php oldal segítségével ez lehetségessé vált.

A linken elérhető Látogatás a vonalak világába című könyvvel felkészíthetjük a gyermekünket az írástanulásra. Kifejezetten az 5-7 éves, azaz az általános iskolába készülő gyerekek számára állították össze szakemberek, a legnagyobb körültekintéssel. Ez a grafomotoros elemekre épülő részképesség fejlesztő könyv olyan készségekre van pozitív hatással, mint a koordináció, tájékozódás, a logikai- és kombinációs készség, a rajzkészség, valamint a finommotorika. A fokozatosan nehezedő, tevékenység központú játékos feladatokkal a gyerekeknek sikerélményük lehet, és szórakozva szedhetik fel magukra a tudást.

Ha rákattintotok a https://szilvia-logopedia.hu/finommotorika-fejlesztese.php oldalra, akkor lentebb láthatjátok, hogy nem ez az egyetlen könyv, amit kínálnak. Rengeteg más készséget fejlesztő könyvcsomag, szókártyák és motivációs matricák is rendelhetőek innen. Ráadásul nem csak az 5-7 éves korosztály számára készültek ezek a feladatgyűjtemények. Némelyik kötet már akár 2 éves kortól is alkalmazható. Találhatunk itt olyan csomagokat is, amelyek kifejezetten a gyerek nyelvi fejlődését segítik (Látogatás a beszéd birodalmába), de a helyes artikulációt segítő csomagok között (Látogatás a hangok világába) is válogathatunk.

Én egyelőre a Látogatás a vonalak világába és a Látogatás a tudás birodalmába 1-2 köteteket rendeltem meg. Ha ezek beválnak (már pedig egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon is beválnak), és Peti is örömét lelné újabb feladatokban, akkor lehet, hogy még több könyvet is fogok rendelni a https://szilvia-logopedia.hu/finommotorika-fejlesztese.php oldalról.

A megrendelés menete roppant egyszerű volt, és a kiszállítás is úgy történt, ahogy ígérték. A megrendeléskor csupán meg kell adnunk, hogy melyik köteteket szeretnénk megrendelni, valamint az elérhetőségeinket a szállításhoz és számlázáshoz. Kiválaszthatjuk, hogy online bankkártyával, átutalással, vagy 15.000 összegig utánvéttel szeretnénk-e megvásárolni a kiválasztott termékeket. Az előre online kifizetett megrendeléseket a GLS futárszolgálattal szállítják ki már 36 órán belül! A 26.000 forint feletti rendeléseknél a Szilvia logopédia átvállalja a szállítás 1090 forintos költségét. Ez jól jöhet például azoknak a szakembereknek és intézményeknek, akik egyszerre több kötetet is rendelnek. Igen, ezeket a könyveket nem csak szülők, hanem logopédusok és gyógypedagógusok is előszeretettel alkalmazzák.

Én minden szülőnek ajánlom, hogy nézzen szét ezen az oldalon, ha a gyerek iskolába készül. Megalapozhatunk a felkészítéssel a gyerkőc iskolai sikereinek. Én már most látom Petin, hogy mennyit fejlődött, és ő is nagyon élvezi a közös tanulást. A játékos feladatoknak és grafikáknak köszönhetően pedig észre sem veszi, hogy tanul. Mi már felkészültünk az első osztály kihívásaira!