A rágómakitól a versenyautóig – a gyerekek gyorsan felnőnek

Az idő gyorsan repül, és bár sokszor ezt nem érezzük a hétköznapokban, amikor visszatekintünk egy-egy évre vagy egy-egy fontosabb időszakra, már csak azt vesszük észre, hogy mennyi minden történt ezen időszak alatt. A gyerekekkel is így van ez. Egyik nap még csecsemők, másik nap már rajonganak a versenyautókért és kívülről fújják kedvenceik műszaki adatait. És voltaképp ez igen rövid idő alatt le is zajlik, bár az is igaz, hogy a versenyautók iránti rajongásnak már egész pici korban megmutatkoznak az előjelei.

Amikor kisbaba érkezik a családba, igyekszik az ember mindent megadni neki, és szülőként igen természetes dolog. Nemrég ajándékba kerestem a testvéremék kisbabájának valami apróságot. És ekkor találtam rá a rágómakira. Ez egy olyan kismaki, aminek igen nagy hasznát veszik majd a fogzás idején. Három hónapos kortól három éves korig lehet használni és egy teljesen veszélytelen kismaki, ami ráadásul a motorikus képességeket is fejleszti.

A rágómaki nagyon hasznos segítség, hisz amikor a baba foga elkezd kibújni, az bizony sokszor fájdalommal, kellemetlenséggel jár. Ilyenkor pedig a duzzadt kis ínyeknek nagyon jót tesz a rágás. A különböző színekben és formákban kapható rágómaki pedig ezt a fájdalmat enyhíti. Ráadásul a puha kis fején dudorok vannak, melyekre fel lehet vinni a különböző fájdalomcsillapító géleket és ezeket higiénikusan el lehet oszlatni a maki segítségével. Úgy alakították ki a formáját, hogy előkészítse a gyerekeket arra, hogy hogy kell majd fogni a fogkefét.

Mosogatógépben is lehet tisztítani és sterilizáló gépben is, valamint az is fontos, hogy BPA-mentes műanyagból készült és rendelkezik FDA-, valamint CE-minősítéssel.

Az Imagine Baby kínálatában sok más hasznos és igen jó minőségű holmit is találunk. Akkor is érdemes ide ellátogatni, ha ajándékba keresünk valami babás holmit. Többféle ajándékbox közül választhatunk ugyanis, értéktől és a baba nemétől függően, így már akár a babaváróra, akár születési ajándékként is jó kis csomagokat lehet vásárolni. A sláger természetesen a rágómaki, ami valóban nagy segítséget jelent a fogzás időszakában a babáknak a fájdalom csökkentésében.

A makik kedvesek és cukik. Ráadásul sokféle színben kaphatók. Nagy előnyük, hogy igen tartósak, és persze az is, hogy könnyen tisztíthatók. A babák imádják ezeket a makikat.