Majdnem lemaradtam a szezon legfontosabb Forma 1 futamáról

Hetek óta erre a vasárnap délutánra vártam. Az Abu Dhabi Nagydíj. Itt dől el, hogy a kedvenc pilótám megszerzi-e a bajnoki címet. A futam 14 órakor kezdődött. Mindent beszereztem, ami nélkülözhetetlen egy TV előtti autóversenyhez: chips, zászló és pezsgő. A barátom is átjön, lesz kivel koccintani. Persze csak ha Verstappen nyer.

12 órakor a feleségem kétségbeesetten hívott. Ömlik a víz a mosogató alól. Éppen ma. Lelki szemeim előtt már láttam, hogy a nagydíj helyett a vízzel fogok harcolni. Olcsó, de gyors segítségre van szükségem. Rákerestem a neten a vízvezeték szerelő árak kifejezésre és megtaláltam a TopVízGázFűtésszerelő.hu weboldalát. Jól áttekinthető, informatív weboldal. Amelyen azt ígérik, hogy mindig adnak számlát. Ez jót jelent a garancia ill. a biztosítóval történő kárelszámolás szempontjából is.

Azonnal tárcsáztam a weboldalon lévő telefonszámot. És 13 órakor már a lakásunkban volt a szerelő. Felmérte a helyzetet és hozzákezdett a javításhoz. Elmondta, hogy a mosogató alatti szifon repedt meg, ezt szükséges cserélni. Természetesen volt nála tartalék alkatrész. Azt is jelezte, hogy a beszerelésre kerülő új alkatrész jó minőségű és eredeti. A megfelelőségére 1 év garanciát vállalnak. Közben megérkezett a barátom, aki a szerelő láttán teljesen kétségbeesett. Megnyugtattam, hogy profi szakembert találtam és nézni fogjuk a futamot.

25 perc alatt a szerelő mindennel végzett. A mosogató jobb lett, mint új korában. Elérkeztünk a fizetéshez. A városi legendák arról szóltak, hogy a vízvezeték szerelő árak a csillagos égben vannak. De a TopVízGázFűtésszerelő.hu szakembere nagyon korrekt árat számlázott ki.

14 órakor a TV előtt ültünk. 16 órakor pedig pezsgőt bontottunk.