Sportkocsi vásárlása egy babának

Azt hiszem, mindannyian álmodoztunk már valamilyen sportautóról és nem csak gyerek korunkban. Az én kedvencem a Nissan GT-R, valószínűleg sokan vagytok ezzel így. Lélegzetelállító a látványa, és ugyanilyen lélegzetelállító lehet vele a száguldozás is. Ez tényleg egy olyan szuper autó, amivel brutális száguldásokat lehetne véghez vinni. Sajnos részemről ez csak álomkép marad, hiszen olyan több tíz millió forintos ára van, amit nem fogok tudni megfizetni.

Bár Nissant nem veszünk, de épp nagy kocsi vásárlásban vagyunk a barátnőmmel. Hivatalosan is kijelenthetem végre, hogy apa leszek. Ez azért simán tudja überelni bármelyik gyors autót.

Szerencsére azért a babának nincs szüksége egy több tíz milliós gépre, egy körülbelül százezres fullos sport babakocsiban gondolkodtunk, amit a https://www.babaverda.hu/babakocsik/sportbabakocsik oldalról szereztünk be végül.

Miért sport babakocsi? Azt hiszem, ezt nem is kell túl magyaráznom, hiszen adja magát, hogy sport babakocsira fogunk lecsapni. De persze van gyakorlati oldala is. Az első hónapokat nagyrészt itthon fogjuk tölteni, és már van mózeskosarunk, amivel a csöppség szállítása meg lesz oldva, ezért döntöttünk úgy, hogy multifunkciós babakocsira nincs szükség, helyette praktikusabb nekünk egy sport babakocsi, amit majd körülbelül fél éves korától tudunk használni. Tudom, kicsit korainak tűnhet, hogy már most beszereztük, de mi szeretünk időben mindenre felkészülni, amire csak lehet, hogy ne kelljen az utolsó pillanatban kapkodni, amikor már szükség is lenne rá.

A https://www.babaverda.hu/babakocsik/sportbabakocsik oldal nagyon jó kínálattal rendelkezik, elég nagy az intervallum az árat tekintve, így aki kevesebbet tud, vagy kevesebbet szeretne költeni egy sport babakocsira, az is könnyedén megtalálhatja itt a számításait. Mi egy Espirot választottunk a drágább fajtából, de a többi is elég jónak tűnt, de azért azt gondolom, ha tehetjük, érdemes inkább kicsit többet költeni, általában több extra is jár hozzájuk.Mi mindenképp olyat kerestünk, aminek a kerekei felfújhatóak, így tudjuk szabályozni a keménységét. Persze ennek is fékezhetőek a hátsó kerekei, de azt hiszem, ez talán már sztenderd is, de ha mégsem, akkor ezt a szempontot érdemes szem előtt tartani. Nem lenne poén, hogy magától száguldásba kezdene a kicsi. Összecsukáskor a kerekeit le lehet venni, ami nagyon király, így sokkal kisebb helyet foglal majd utazáskor, vagy a lakásban.

Egy nagy méretű bevásárlókosarat is kaptunk hozzá, ami nagyon praktikus tud majd lenni. A barátnőm is könnyedén, akár egy kézzel is össze tudja csukni vagy kinyitni, így ha nem vagyok vele, akkor is problémamentesen meg tudja majd oldani a baba szállítást. Ez is fontos szempont volt, nem jó, ha túl nehéz vagy szenvedni kell a kinyitással, miközben ott van rajta a kisbaba. Van egy kapocs is, amivel össze lehet zárni, amikor nem használjuk, így nem fog előfordulni olyan banális eset, hogy magától szétnyílik a babakocsi. Ja, és én elég magas vagyok, így nagyon pozitív volt számomra, amikor megtudtam, hogy a babakocsi tolókarja állítható, így majd én is kényelmesen tudom elvinni egy-egy útra a csöppséget.

Elégedett vagyok a választásunkkal és a webáruházzal is. A rendelés nagyon egyszerű volt az oldalon és rövid idő alatt meg is kaptuk a babakocsit, bár a gyorsaság a mi esetünkben azért most nem volt olyan fontos.

Úgyhogy egy dolog biztos, a baba részéről a száguldás élményét meg is oldottuk, na persze teljes mértékben biztonságos keretek között.