Hány csavarból áll egy versenyautó?

Röviden és tömören: sokból. De a lényeg, hogy milyenekből! Minden komplex szerkezet, amitől ráadásul olyan szélsőségekig feszített csúcsteljesítményt várunk, mint egy versenyautótól, annak a lelke a csavar!

Bizony! Több száz kilométer per óra fölött kulcsfontosságú, hogy a szerkezet egyben legyen, annak minden része stabil maradjon, ami tényleg a jó csavarozáson múlik nagy mértékben. Volt egy rövid időszakom, amikor egy gokartszériában voltam szerelő-asszisztens, külföldi tartózkodásom során. Az volt a feladatom, hogy akár verseny közben (pont, mint a Forma1-ben) lekapjam a cserélendő kereket a kerékagyról, miután egy másik kolléga megszabadította azt a csavaranyától. Miután az egyik versenyünk azon múlt, hogy nem raktunk jól vissza egy kereket, azóta belém ivódott: a csavaron nem szabad “spórolni”. A csavarholding.hu-ról szeretnék mesélni, és arról, hogyan lettem mániás ebben a dologban!… Ezután a korszak után kezdtek érdekelni a komolyabb versenyautók, amiknél szintén hasonló dolgok fontosságáról olvastam, de ezután lettem felnőtt is. És felnőtt létem során, amikor magam szerelek itthon mindent, megtanultam újfent, hogy miért fontos ennyire megbízható helyről rendelni mindent, mint az iménti webcímen fellelhető Csavar Holding Kft-től.

Ahol egyébként nem csak csavarok kaphatók, hanem mondjuk védőkesztyűk, és mindenféle, egyéb kiegészítő egy ilyen mértékben összetett világhoz, de haladjunk akkor szépen, sorban!… Természetesen a fúrás-faragás világát is kiegészíti számos termékük, és ott vannak persze a csavarokkal rokon szegecsek is! Egy hónapban többször hoz innen csomagot a futár, és így megvan mindig minden. (A GLS-nél szerintem már el van mentve a címem, mert sok ilyesmire van szükségem – amúgy örülök, hogy ezzel a szolgálattal szállíttatnak)

A csavarholding.hu webshopot továbbá folyamatosan fejlesztett és korszerűsített csavarfestő technológia is jellemzi (és teszi vonzóvá sokaknak), a nagy választék mellett, ezért igencsak népszerű beszerzőhely mindenféle felhasználó számára. Külön van magánszemély regisztráció és céges regisztráció az oldalon. Értelemszerű szerintem, hogy egy ilyen feature miért nagyon hasznos már a mai világban. Furcsállom is, hogy nem mindenhol adott, hogy így indítsunk egy vásárlós oldalon. Pláne, az imént általam említettek fényében (a választékra és a beszerzési lehetőségek sokszínűsége gondolok) – ők tényleg minden igényre külön figyelnek.

Építőipari cégeknek külön ajánlják tehát, ezen egyedi festett csavarjaikat. Komoly, 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és tényleg nagyszerű, hogy ennyire kiszélesített szemlélettel túlléptek a csavarokon, ami miatt “több az egyben” jelleggel vásárolhatunk tőlünk. Egy kalap alatt kielégítve többféle beszerzési igényeinket. A védőkesztyűk tárházán belül is vannak a textil kesztyűk mellett, folyadékálló és teljesen vágásbiztos darabok, melyekből pedig a jelenlegi munkám miatt veszek egy csomót. (Vállalkozó vagyok, a magam biztonsága a saját felelősségem, így kellenek a jó védőkesztyűk, és nekem ebben is bevált ez a shop, mindegyik másiknál jobban) A magam kis dolgai intézése közben pedig szintén ebben a webshopban válogatok mindig. (Olyan sokat nem kell válogatni – mindenből akad többféle, rögtön)

Így jutottunk oda, hogy budapestiként én ettől a nyíregyházi helytől rendelek. És nem fogok ezen változtatni, mert nincs miért. Tekintsétek meg ti is a kínálatot: csavarholding.hu!