Italhűtőt vásároltunk barátom panziójába

Zoli barátomat egy autós találkozón ismertem meg. Ugyanazon márka autói iránt érdeklődtünk, és egy nagyon mély beszélgetésbe bonyolódtunk bele ezen a találkozón, végül ebből a találkozásból ismerősök lettünk, aztán pedig igazán jó barátokká váltunk.

A https://rdealer.hu/termekek/italhuto kínálatában találtunk olyan italhűtőt, ami egyben italadagoló is. Két tartállyal rendelkezik, mindkettő tartályban 18 liter ital fér el. Ez olyan italadagoló berendezés, amit leginkább szállodáknál, apartmanoknál vagy esetleg büféknél lehet látni, amikor a két tartályban különböző folyadékot helyeznek el, és ezekből a tartályokból lehet adagolni az italokat a lehűtött italt, amit természetesen a gép folyamatosan hűt és hidegen tart.

Zoli apartmanjában svédasztalos reggelit lehet igényelni, amihez egy ilyen ital adagoló nagyon hasznos tud lenni. A https://rdealer.hu/termekek/italhuto leírtak alapján a választott terméknek a csepptálcája nagy kapacitással bír, könnyen takarítható és higiénikus berendezésről van szó, ami rendkívül erős és hosszú élettartalmú tartállyal rendelkezik. Ráadásul ezek az átlátszó tartályok hihetetlenül figyelemfelkeltők, így a vendégek már messziről ki fogják szúrni ezt a szuper italhűtő és ital adagoló berendezést. Az oldalon egy tájékoztató jellegű ár található, ami az árfolyam ingadozás alapján változhat, de amikor mi felhívtuk őket, akkor ugyanarról az árról beszéltünk, ami az oldalon is fel volt tüntetve.

Elmondták azt is, hogy egy év garancia jár ehhez a géphez, és hogy egy nagyon erős, gyors hűtésű italhűtőről van szó. A műszaki adatokról már a honlapon keresztül is kaptunk bőséges információt, de minden további kérdésünkre is részletesen válaszolt az ügyfélszolgálatos ügyintéző, akivel telefonon keresztül beszéltünk. Kiderült az is, hogy a megrendelés nagyon egyszerűen leadható telefonon keresztül is, de van nekik bemutató termük is. Ez a bemutató terem Tapolcán található. Mivel Zoli Tapolca környékén él, így ő úgy gondolta, hogy inkább elmegy majd és személyesen vásárolja meg a terméket, és így el is tudja hozni, de persze házhoz szállításra is lett volna lehetőség.

Kíváncsiságból szétnéztem a webáruházban, hogy milyen termékeket is lehet itt kapni, és ekkor láttam, hogy az italhűtőkön kívül értékesítenek fagylaltgépeket és sok egyéb berendezést is, ami a fagyihoz kapcsolódik, de kapható itt húsipari gép is, mint például a húsdaráló vagy töltő, illetve különböző előkészítő gépeket is lehet vásárolni, mint például az aprítógép, vagy turmixgépek, de vendéglátó egységekbe való nagy mosogatógépek is elérhetők. Szóval valójában minden típusú gép, berendezés megtalálható itt, amire egy vendéglátás területén tevékenykedő cégnek szüksége lehet. Az oldalt böngészve azt is megtudtam, hogy egy családi vállalkozásról van szó, akik már több mint húsz éve vannak a piacon, és a kereskedelmi és vendéglátóipari gépeken túl eljutottak a magas minőségű olasz gyártmányú italokat készítő gépek, jégkása gépek forgalmazásáig, és most már két telephellyel is rendelkeznek. Az új gépek mellett pedig használt gépek vásárlására is lehetőség van, amivel még kedvezőbb árat tudnak biztosítani. Természetesen egy használt gépnél nem lesz ugyanannyi a garanciaidő, mint egy újnál, de még a használt gépekre is adnak egy három hónapos garanciát, ami szerintem nagyon korrekt.

Zoli nem is várt sokáig, hétfőn el is ment a bemutatóterembe, ahonnan elégedett vásárlóként tért vissza. Végül maradt annál az italkészítő gépnél, amit a weboldalon kiszemeltünk neki. A héten már be is üzemelte a gépet a vendégei nagy örömére.