Kisautó kiállítás szelfigéppel

Múlt héten egy baráti összejövetelen a kisautó gyűjtési szenvedélyünkről meséltünk egymásnak hevesen, és igyekeztünk a telefonokon előszedni a képeinket a makettjeinkről. Ekkor beugrott, hogy tarthatnánk egy saját kisautó showt, ahol mindenki fel tudná sorakoztatni a lakás egy-egy pontján a gyűjteményét. Mivel a többieknek is nagyon tetszett az ötlet, azonnal elkezdtem a szervezést.

Azonkívül, hogy előszedtem a saját gyűjteményemet, szerettem volna igazán emlékezetessé tenni a napot, így a kisebb-nagyobb kellékek mellett eszembe jutott, hogy be szerezhetnék egy selfiegépet, ami előtt a kisautókkal is pózolhatnánk, és akár egy fotóversenyt is szervezhetnénk. Szerintem nagyon jópofa, és emeli a kis összejövetelünk fényét. Ráadásul így mindenki azonnali ajándékkal is gazdagodik, hiszen a selfiegép a kép elkészítése után azonnal ki is nyomtatja az elkészült fotót, így kézzel fogható emlékkel térhet minden vendég haza.

6 órás bérlési időt választottam, ennyi idő elég lesz arra, hogy mindenki ki tudja élvezni ezt a programot. Az egész annyira profi, hogy még stúdióvaku is jár hozzá, így este is tökéletes képeket fog készíteni a selfiegép. Ráadásul akár mozgóképet is készíthetünk vele, amit GIf formátumban meg is kapunk, így akár azonnal posztolhatjuk is a közösségi oldalunkon a képeket. Izgatottan várom a következő hétvégét, hogy lássam, mit szólnak a barátok a kis mini fotóstúdióhoz, amit a rendezvényünkre szereztem.