Vajon az autóversenyzők hova mennek fogorvoshoz?

Azt nem tudom, hogy az autóversenyzők személy szerint hova járnak fogorvoshoz, de abban biztos vagyok, hogy nagyon jó szolgáltatásban részesülnek, hiszen a fogfájás az egyik legborzalmasabb dolog a világon.

Én is annyira jó, profi ellátást szerettem volna, mint amilyenben egy autóversenyző is részesülhet, ezért kerestem fel a fogorvosbudapest.info oldalt.

gyökérkezelés
gyökérkezelés

Nekem gyökérkezelés kellett, ami szerintem egy kicsit komplikáltabb beavatkozás, nem szerettem volna a véletlenre, vagy egy kevésbé megbízható orvosra bízni a fogaimat.

Ezért megkérdeztem egy barátomat, akinek tudom, hogy sok gondja szokott lenni a fogaival, hogy Ő melyik fogorvost ajánlaná, hiszen tudom, hogy elég soknál járt már. Most viszont a fogorvosbudapest.info-t ajánlotta, szerinte ez a legjobb, és már nem is megy máshova, csak ide.

Azt mondta, hogy itt az orvosok mentalitása is nagyon más, mint a többi rendelőben, bármit kérdezhet tőlük, nem nézik hülyének, modern eljárásokkal dolgoznak, legtöbbször teljesen fájdalommentesen.

Mivel szerinte is ez a legjobb fogorvos Budapesten, én is ide foglaltam időpontot.

A gyökérkezelés egy több lépcsőből álló kezelés, ezért érdemes mindig olyan megbízható orvost választani, akihez többször is el akarunk majd menni, hiszen ha már elkezdte, akkor célszerű vele végig csináltatni az egész folyamatot.

A gyökérkezelés lényege, hogy eltávolítják a halott, vagy gyulladt sejteket, és végül lezárják a fogat egy töméssel, így a fog megmenthető a kihúzástól, és a fájdalom is megszűnik.

Kicsit féltem a kezeléstől, hiszen sok helyen lehet olvasni, mennyire fájdalmas, de a barátom megnyugtatott, már Ő is átesett ezen. És igaz, hogy minden eset más, szerinte nem lesz különösebb gondom, ha ide megyek.

És igaza lett. az itteni orvos nagyon értette a dolgát, szinte teljesen fájdalommentes volt az összes kezelés, és sikeresen megmentette a fogamat, ami azóta sem fáj.

Sok elrontott gyökérkezelésről lehet olvasni, ezért kell mindig olyan orvost választani, akiben bízunk, akit a barátaink sikeres kezelést követően ajánlanak,. Hiszen itt nagyon kell figyelni az idegekre, a gyökerekre. Könnyen el lehet rontani, de ha igazi szakértőhöz megyünk, akkor egy teljesen más élmény lesz, nem lesz annyira ijesztő és fájdalmas.

Az a hátránya a magánrendelőknek, hogy fizetni kell a kezelésekért, de szerintem itt nem vészesek az árak, főleg annak a függvényében, hogy mennyire jól dolgoznak.

Lehet, hogy egy kevésbé jó fogorvosnak a gyökérkezelésem több alkalomba tartott volna, de itt viszonylag gyorsan megcsinálták, és nincsenek is panaszaim azóta, ez pedig minden pénzt megér.

Olyan jó volt ez a fogorvos, hogyha egyszer egy autóversenyző kérdezné tőlem, hogy hova menjen fogorvoshoz, én csak a fogorvosbudapest.info oldalt ajánlanám neki, hiszen nekem ők váltak be.