Autós túránk előtt egy nappal dugult el a mosogató

A férjem, András mindig is nagy kocsimániás volt, már kisgyerekként is megszállottan gyűjtötte a matchboxokat, tinédzser korában pedig autókiállításokra is járt. Mi az egyetem alatt ismerkedtünk meg, és a kapcsolatunk első pár hónapja után tulajdonképpen már én is autószakértő voltam.

Azóta is minden évben járunk együtt autókiállításokra, és természetesen az autós országjáró túránk sem maradhat el egyetlen nyáron sem. Most azonban közbejött egy igen kellemetlen esemény, méghozzá a mosogatónk váratlan eldugulása, ami egy-két órán belül még kellemetlen szagokat is okozott. Persze úgy hagyhattuk volna két hétre, de nem akartuk, mert a szomszédunk, Ági, akit megbíztunk a növényeink locsolásával, tudtuk, hogy biztos intézkedne ebben az ügyben is, viszont nem akartuk őt ilyen helyzetbe hozni.

Így tehát gyorsan elkezdtünk alternatíva után nézni, böngésztünk egy ideig a neten, hogy vajon kit is kéne kihívni, de nehéz volt dönteni. Szerencsére azonban András egy kollégája, Miki, akinek ő közben megírta a történteket, átküldött a férjemnek egy linket.

SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében

Mint ahogy nyilván a legtöbben tapasztalták már, sok szakember hajlamos megígérni a gyors intézkedést, majd a realizálásnál a dolgok elakadnak. Ettől féltünk mi is Andrással, de Miki biztosított minket arról, hogy ez a csapat egész biztosan megbízható, hiszen ő is és a szülei is többször igénybe vették már SOS szolgáltatásukat, s a szakemberek minden alkalommal egy órán belül kint voltak a helyszínen. Ráadásul ezt a gyors kiszállást nem csupán Budapesten, de Budapest környékén is vállalják. Miki amúgy azt mondta, a munkájuk is abszolút szakszerű, amit az is mutat, hogy minden esetben garanciát vállalnak rá, s mindemellett még AA minősítéssel is rendelkeznek.

Így tehát felhívtuk őket, és a szerelők valóban kint is voltak egy órán belül. Ha tehát SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, akkor a kérdésre ez a cég jelenti a választ! Tökéletes munkát végeztek, a mosogató lefolyónk szinte jobban folyik le, mint új korában.

Miki ajánlásának egyébként azért is örültünk, mert ez a gárda nem csak duguláselhárítással foglalkozik, hanem például fűtésszereléssel, csőtörés javításával és csatornázással is, András szüleinél pedig kezdett már aktuálissá válni egy fűtésrendszer szervizelés. Nem csak gyorsak tehát, hanem még sokoldalúak is, és mint az a honlapjukról is kiderül, harminc éves tapasztalattal bírnak, számláikat pedig természetesen a biztosító társaságok is elfogadják, ami, valljuk be, azért nem mondható el minden szakemberről.

Elhatároztuk tehát, hogy nyár végén mindenképp kihívjuk őket András szüleihez is, hiszen ilyen, komolyabb beruházások esetében jobb, ha az ember tényleg professzionális és megbízható szakemberekkel dolgozik, akik munkájukra ténylegesen garanciát vállalnak.

Egyelőre azonban nem foglalkoztunk a fűtésszerelés gondolatával, hanem elégedetten nekivágtunk gondosan megtervezett országjáró túránknak, tudva, hogy Ágit is megkíméltük a plusz munkától.