Az autószerelő mellett máskor is lehet szükség szakemberre

Csak úgy száguldanak el melletted a kilométerek. Nem gondolsz semmire, a pillanatban létezel. Ahogy meglátod, hogy közeledik hozzád a célvonal, egyre inkább elfog az eufória. Győztél. Győzni fogsz és ezt semmi nem veheti el tőled. Mindezt egy csodálatos csapatnak, de legfőképpen önmagadnak köszönhetted. Hajlamos vagyok az életben mindent ennek a hozzáállásnak alárendelni.

Nem szeretek másoktól segítséget kérni. Nem szeretem, ha valamit nem tudok magam megcsinálni. Ezért volt annyira kínos, hogy már hetek óta próbáltam megjavítani a lefolyónkat a konyhában, sikertelenül. Egyik nap a semmiből elkezdett folyni alóla a víz. Én természetesen megmondtam a feleségemnek, hogy nem kell szakembert hívni, majd én megoldom.

Sajnos az ígéretemet nem tudtam beváltani, ezért be kellett írnom a keresőbe azt, hogy vízszerelés gyorsszolgálat. Az eredmények nagyrészt lelombozóak voltak, semelyik sem fogott meg, amíg a Víz-, gáz-, fűtésszerelő 24 oldalára nem találtam.

A vízszerelés részleg érdekelt engem a legjobban, ezért gondolkodás nélkül arra mentem rá. Elkezdtem olvasgatni az ott található információkat, és mit mondjak… rendesen gatyába ráztak azzal kapcsolatban, hogy miket műveltem a lefolyóval az elmúlt hetekben. Kicsit felébredtem az álomvilágomból és rájöttem, hogy a makacs hozzáállásom néha csak több problémához vezet.

Úgy döntöttem, hogy változtatni fogok ezen, viszont biztosra kellett mennem, hogy ez egy jó cég lesz a javításra. Mint korábban említettem, nem szeretek más emberek segítségére hagyatkozni. Mindig amiatt aggódok, ha egy szerelő jön hozzánk, hogy túl sokat kér el és túl keveset csinál cserébe.

A Víz-, gáz-, fűtésszerelő 24 oldala azonban arra adott okot, hogy higgyek a legitimitásukban. Nem csak a vízszerelés gyorsszolgálat szerepelt a legimpozánsabb ígéretek között, de nekem ez tetszett meg legjobban. Minek is halogatni egy ilyen problémát? Ha bármi meghibásodik a házban, arra azonnal megoldást kell találni. Ha nem így tesz az ember, akkor napról-napra csak romlani fog az életminősége. Tetszett ezért a Víz-, gáz-, fűtésszerelő 24 hozzáállása.

Pár dolog volt már csak hátra, mielőtt betelefonálnék hozzájuk. Megnéztem, hogy az interneten ajánlják-e az emberek a szolgáltatásaikat. Meglepően sok pozitív véleményt találtam a legkülönfélébb helyeken. Elkezdtem elhinni, hogy valóban nem túl szép az egész ahhoz, hogy igaz legyen.

Felhívtam ezért az ügyfélszolgálatot. Elbeszélgettem azzal a kedves személlyel, aki felvette. Ez a kedvesség nagyon meghatározta az első benyomásomat. Elmagyaráztam neki, hogy vízszerelés gyorsszolgálatra lenne szükségem, mert ereszt a víz a mosogató alól. Ő biztosított afelől, hogy rövidesen meg fog érkezni egy szerelő.

Amíg várakoztam, újra átnéztem, hogy honnan folyik a víz és mivel van probléma. Nem kellett volna ennyire sem felkészülnöm, mert a kiérkező szerelő rendkívül segítőkész volt. Látta rajtam, hogy picit izgulok, mert nem értek a témához. Biztosított afelől, hogy semmi baj nincsen ezzel, ő sem ért a versenyautókhoz.

A konyhába vezettem, ott pedig megvizsgálta a problémát. Elmagyarázta mi romlott el és emellett megnyugtatott, hogy ez nem a mi hibánk, bárkivel megtörténhet. Tájékoztatott arról is, hogy mennyi idő alatt lesz készen és körülbelül mennyibe fog kerülni.

Fülig ért a szám ettől az őszinte, rátermett embertől. Pont egy ilyen szerelőre volt szükségem. Mire letelt a korábban megbecsült javításra szánt időtartam, már készen is volt. Megkínáltuk kávéval, de mondta, hogy siet egy másik helyre, nem akarja megváratni őket. Lerítt róla, hogy szereti a munkáját és elhivatott. Több ilyen emberre lenne szükség, de az biztos, hogy a Víz-, gáz-, fűtésszerelő 24 ilyen emberek gyűjtőhelye.