Székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes környezetben

Ahogyan az autóversenyzésben, úgy sokszor az élet más területein is nagy a harc az előrébb jutásért és a jobb pozícióért. Én azt gondolom, hogy mindig megéri azért küzdeni, hogy jobb helyzetbe kerüljünk és nyitott szemmel kell járni, hogy észre vegyük a kiskapukat és sok jóval kecsegtető lehetőségeket. Nem csak az autóversenyzéssel kapcsolatban gondolom ezt így, hanem a vállalkozásom kapcsán is. Mindig figyelek és szemmel tartom a környezetemet arra vonatkozólag, hogy hol jönnek szembe olyan ajánlatok, ami mellett nem tudok szó nélkül elsétálni. Például az, hogy létezik székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes környezetben egy ilyen ajánlat az én életemben.

A szekhelycentrum.hu-nál választott a székhelyszolgáltatási csomagok közül az egyik legjobb barátom, mert nem volt olyan hely az életében, ahová be tudta volna jelenteni a vállalkozását. Érthető ez az egész, hiszen albérletbe, bérleménybe senki sem szeretné bejelenteni a cégét, hiszen nincs rá garancia, hogy nem raknak ki onnan bármikor – akkor meg jöhetnek a papírügyek és a cégbírósági illeték a cégmódosításról. Tehát az, ha valaki hosszú távra kínál kétség kívül megbízható címet, amit székhelyként fel lehet használni, akkor az szerintem egy nagyon kedvező ajánlat és érdemes rajta elgondolkozni.

Így találtam szembe magamat én is egy olyan ajánlattal, ami mellett nem tudtam csak úgy tovább sétálni. A szekhelycentrum.hu ugyanis kínál olyan lehetőséget is, ahol a székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes település van, vagyis IPA mentes településen kerül bejegyzésre a vállalkozás, ha valaki ezt a szolgáltatást veszi igénybe. Az iparűzési adó alól való mentesség számomra azért rendkívül fontos, mert a forgalmamból kifolyólag ez az adónem fokozottan érint engem. Így azt gondolom, hogy ezért félévre kifizetni alig negyvenezer plusz áfát mindenkinek megéri, aki egy kicsit is használja a gógyit.

A szekhelycentrum.hu IPA mentes szolgáltatása a Pest megyei Újlengyel településén érhető el egyébként, ami nincs messze Budapestről sem, ha valamiért személyesen is látogatást kéne ott tenni. Azonban az is igaz, hogy a 6+1 hónapnyi összegért cserébe ők vállalják a postai küldemények továbbítását és kezelését, de még a helyszínen egy valódi irattárban is hajlandóak megőrizni a szükséges dokumentumokat helyettünk, nekünk. Szerintem ez igen hasznos tud lenni, hogyha valaki egyébként nem szeretne egy tényleges irodahelyiséget üzemeltetni másutt. Mindeközben pedig a díj, amit elkérnek szerintem annyira elenyésző összeg egy cég számára, hogy valóban megéri az újlengyeli IPA mentes székhely.

A székhelyszolgáltatást iparűzési adó mentes területen éppen ezért nem csak a hozzám hasonló kis-és középvállalkozások szokták igénybe venni, hanem nagyvállalatok, vagy épp multik leányvállalatai is, hiszen bizonyos forgalmaknál olyan spórolási lehetőség rejlik ebben a kiskapuban, amit nem érdemes kihagyni.

Buzdítok mindenkit, aki vállalkozik, vagy szeretne vállalkozni, hogy tájékozódjon a lehetőségeiről és keresse fel a szekhelycentrum.hu weboldalát, ahol nem csak arról olvashat, hogy miért jó dolog a székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes környezetben, hanem sok más egyébről a cégalapítással kapcsolatosan. Szerintem érdemes itt tenni egy látogatást, hátha ti is új fényben látjátok a vállalkozásotokat és olyan lehetőségeket találtok, ami mellett nem lehet csak úgy elsétálni.