Van gyógytorna zugló mellett is

Ha már Zuglóban nem is tudok gyógytornát, van gyógytorna zugló mellett, tulajdonképpen a szomszédos kerületben, néhány utcányira a kerület határától a 8. kerületben. A Therapy4U az, amire gondolok, ami egy gyógytorna stúdió, sőt, egészen pontosan egy gerincközpont és medical fitness stúdió. Ez együttesen annyit tesz, hogy mindenféle gyógytornász kezeléseken lehet itt részt venni, teljesen részleteibe menően pedig erről olvashattok a therapy4u.hu oldalon.

Amikor valaki túl sokat ül az autóban a munkája miatt, vagy bármi más okból, annak hosszú távon bizony lehetnek élettani hatásai. Például nagyon komoly gerinc- és derékproblémák jöhetnek azok életébe, akik nem fordítanak elég időt az ücsörgés kompenzálására. Ezeknél az embereknél sajnos előbb, vagy utóbb fájdalom fog jelentkezni, bármennyire is jó dolog szép autókban sokáig ücsörögni, ez nem véd meg a fájdalomtól. Így hát érdemes a therapy4u.hu-t megjegyezni és szükség esetén felkeresni őket, még akkor is, ha a gyógytorna zugló határán kívül esik. Azt hiszem, hogy Budapesten belül könnyű eljutni egyik helyről a másikra, hogyha azt az utat megéri megtenni.

Egyedi kezeléssel és nagy szakértelemmel várnak mindenkit, aki gyógyulni szeretne és szabadulni a fájdalomtól, ami jellemzően a gerinc mentén, vagy deréktájon jelentkezik. Ők az ortopédiában jártasak és minden eljárást ismernek, ami ahhoz kell, hogy egy-egy problémát kikezeljenek mozgással, vagy más terápiás eljárássokkal. Én nem értek hozzá, de a honlapot felsorolt megannyi eljárást számomra azt jelenti, hogy ők valóban értik a dolgukat. Én szívesen rájuk bíznám a gyógyulásomat.

Ha nem okoz gondot, hogy a gyógytorna zugló mellett van, akkor szerintem látogassátok meg őket, legalább egy felmérésre és néhány kezelésre.