Versenyautós pólók

A versenyzés és az autók szerintem minden kisfiú, majd férfi életében jelen van. Nem is lehet haragudni ránk, hogy amikor megkapjuk az első autónkat gyerekkorban akkor valamilyen szenvedély elindul bennünk, ami fokozódik akkor, amikor jogosítványunk lesz, és megismerjük a sebesség ezen formáját is, amikor mi irányíthatjuk azt az autót. És ennek a netovábbja az, amikor egy tesztpályán versenyautóba szállhatunk pár kör elejéig. Az mindennek a netovábbja tud lenni, amiért egy férfi odáig tud lenni. Ilyen ajándékot kapott az egyik cimborán a születésnapjára a közelebbi barátaitól. Nagy szervezés eredménye képen jutottunk el a versenyautópályára, ami vége az lett, hogy egy rendkívüli izgalmas napot tudhattunk magunkénak egy szuper egyedi pólóban.

A pólók csak grátiszok voltak, gondoltuk a fiúkkal, hogy, ha már együtt töltjük az egész napot, akkor legyen egy olyan közös pólónk is, ami a csapatot mutatja és az egységünket képviseli. Tehát leszerveztük a versenyautót, és egyúttal elkezdtük az egyedi pólókat is tervezni. Ehhez nem csak a mi ötleteink kellettek, hanem egy olyan remek cég, aki mindenben a társunk tudott lenni, hogy az elképzeléseinket tovább gondolva az ő tapasztalataikat és humorukat is latba vetne szuper pólók tudjanak készülni. Nem is lehetett volna jobb helyről beszerezni ezeket a pólókat, nagyon jó döntést hoztunk, amikor az interneten való tájékozódás után, ennél a cégnél döntöttünk. Sok pólók nyomat gyártásával foglalkozó céget megnéztünk, de egyikben sem láttunk akkora potenciált és azt a képességet, hogy velünk együtt alkothatjuk meg erre a napra a pólókat. Itt ennél a csodálatos cégnél a dolgozók nagyon együttműködők voltak, és mindenben a segítségünkre voltak. De hogyan is tudtuk már az első kattintásból, hogy ez lesz az a pólókkal foglalkozó cég, ahonnan meg fogjuk a mi pólóinkat is rendelni. Erre nagyon egyszerű a válasz, hiszen már a honlaptérképük is nagyon megnyerő volt, könnyen kezelhető, minden részletes információ megtalálható, ami ahhoz segíti hozzá az érdeklődőt, hogy azt a döntést hozza meg, hogy meg fogja rendelni a pólókat.

pólók

Nem is fér ahhoz kétség, hogy profi a cég, olyan szuper szűrőket alkalmaznak az oldalon, hogy be lehet állítani, melyik termékeket hozza fel férfi, vagy nő pólók, sőt még azt is ki lehet választani, hogy milyen kategóriába dobja ki a termékeket, születésnap, leány, illetve legénybúcsús ötletek is megtalálhatóak referenciaként. Tehát volt honnan ötleteket is szereznünk, amivel mindenképpen megkönnyítették a dolgunkat. Amikor megegyeztünk a fiúkkal, hogy ennél a cégnél fogjuk megrendelni a pólókat, akkor fel is hívtam őket, hogy mi nekünk egy picit speciálisabb igényünk lenne, de mindenben társaink voltunk, sőt még örültek is, hogy egy egyedinek mondott projektben vehetnek tevékenyen részt. Ahogy olvastam a tájékoztatásukat, a honlapon is kétféle nyomtatási mód között lehet választani, amit meg is beszéltem velük, hogy melyiket is ajánlják, melyik bizonyulhat tartósabbnak. Mindenben annyira segítőkészek voltak, hogy szinte hihetetlen számba megy, hogy ennyire ügyfélközpontú a gondolkodásmódjuk, nagyon örültem ennek, és annak is, hogy nem csak nyomtatnak pólóra, hanem nagyszerű minőségű pólókat ők biztosítják számunkra. Ezzel a lépéssel ténylegesen a szívünkbe lopták magukat, hiszen időt takarítanak meg számunkra, hogy nem kell még pólók után járnunk, hanem az ő általuk jó minőségűnek vélt anyagú pólókra megcsinálják a nyomtatást. Együttműködőek és gyorsak, nekünk ennél több nem is kellett.