Ne vedd meg, inkább bérelj takarítógépet

Néha azt gondolom, hogy leragadtam még valahol az őskorban. Na jó, ez lehet, hogy túlzás, de képzeljétek el, hogy hétvégén az apámmal egy autóversenyt mentünk megnézni, ahol a büfé felé haladva láttam egy takarítógépet, ami magától ment, és mellette pedig sétált a takarító. Nem is tudtam hova tenni ezt a jelenetet. Az beugrott, hogy boltokban láttam olyat, amikor ráülnek egy ilyen gépre, és úgy takarítják az egész munkaterületet, de emellett sétáltak.

Gondoltam, utána is nézek a gyalog kísérő, takarító gépeknek, és így tudtam meg, hogy valójában létezik Gyalogkisérős takarítógépeknek, amiket a Greenway Kft.-nek köszönhetően bérelni is lehet, így azok is tudnak ilyen prémium minőségű gyalogkísérős takarítógépet használni, akik valamilyen oknál fogva nem tudják megvenni, vagy egyszerűen nem akarnak beruházási költséggel számolni. Bérlés esetén csak egy havidíjjal kell számolni, ami sokkal kiszámíthatóbbá teszi a költségoldalt.

Ahogy olvastam a weboldalukon ezek a takarítógépek már nagyon okosak, és nagy teljesítménnyel is bírnak. Olyan nagy tartállyal rendelkeznek, és olyan különleges rendszerrel, ami sokkal jobban növeli a hatékonyságot és csökkenti a vízfogyasztást a régi gépekhez képest. Ráadásul az automata vízkezelő rendszerének köszönhetően akár 2500 négyzetméteres felületet is meg tud tisztítani egy tartállyal. Ez azt jelenti, hogy akár négy órán keresztül is megy a takarítógép, és rendezi a tisztítandó felületet, úgy, hogy még energiatakarékosan is működik. Azt még nem is említettem, hogy azonnali padlószárazságot biztosít, ugyanis olyan szívófejjel rendelkezik, ami ezt eredményezi, így a takarítógépet bármikor lehet használni a nap folyamán, nem kell tartani attól, hogy a nedves padlón valaki balesetet szenved.

Ezek a gépek már tényleg nagyon okosak. Természetesen van rajta egy műszerfal, ami nagyon egyszerű, és könnyedén megtanulható a kezelése, ráadásul mivel már ezek okos gépek, jelzik is a szükséges információkat, így pontosan lehet tudni, hogy melyik jelzés mit jelent. Amiket most elmondtam, azok az információk a gyalogkisérős takarítógépek adatlapján is megtalálhatók a főbb jellemzőkkel és műszaki adatokkal együtt. A weboldalukon nagyon jól lehet tájékozódni a takarítógépekről, amiket bérbe is lehet venni egy fix havidíj keretében.

Az biztos, hogy nagyon megéri a bérlés, nem kell a gépet megvenni, nem kell aggódni azon, hogy mikor történik vele valami, és vajon milyen szervizdíjjal fognak minket lepni. A havi díjnak köszönhetően teljes nyugalommal lehetünk, ami a takarítást illeti. Még akkor sincs gond, ha a bérbe adott géppel történik valami, hiszen kijönnek a rossz gépért, el is szállítják, és amíg az a gép szervizben van, még cseregépet is adnak. Akárhogy nézem, ez nagyon jó lehetőség, sokkal jobban járnak a cégek azzal, ha bérlik, mintha megvennék a gépeket.

Gyalogkisérős takarítógépek