Páros masszázsnál nem kell versenyezni

Karácsony alkalmával a testvérem azon agyalt, hogy mit is vehetne az ő keresztfia számára. Egy fiúnak mi mást is lehetne venni, mint autókat. A nyár folyamán versenyautó pályán volt, és azóta teljesen bele van bolondulva a kis játék versenyautókba. Így ez egy remek ajándék számára, hiszen a téli napok folyamán remek játék tud lenni, hogy felidézi játszva a nyár eseményeit, immár otthon a szőnyegen, azokkal a kis autókkal. Ezért is tanácsoltam a testvéremnek, hogy ha valami igazán jóval szeretné meglepni a gyereket, akkor ilyen pici versenyautót vegyen számára, mindig jól jön egy új a kollekcióban.

Majd azt kérdezte, hogy számunkra mit vegyen a férjemmel. De hát nem szerettem volna én eldönteni azt, hogy mit is kapjunk ajándékba. A testvéremre és a kreativitására bíztam az ajándékot, és mint kiderült nagyon jól tettem azt. Mindig is szuper ajándékkal lepett meg minket és most sem hazudtolta meg magát, a páros masszázs kuponnal kapcsolatban. Nem is tudom, hogy hogy is jött neki az ötlet a páros masszázs kupon tekintetében. Tudhatta, hogy némi kikapcsolódás ránk fér majd a férjemmel, de hogy ennyire betaláljon az ajándék… Egy remek thai masszázs szalonba szól a kupon. Az interneten keresztül keresgélt, és nagyon megtetszett neki a thai masszázs szalon. Elkezdett olvasgatni az oldalukon és egyre jobban úgy érezte, hogy a szalon szolgáltatására van szükségünk.

Azt mesélte a testvérem, hogy már az első pár mondat, amivel bemutatja magát a szalon, az is szimpatikus volt számára, és ennek következtében maradt és tovább olvasta a szalon által nyújtott szolgáltatások tárházát. Azért első körben tájékozódott arról, hogy milyen is az a thai masszázs, nem akart nagyon durva masszázst vásárolni számunkra. Szerencséjére, ahogyan azt ő is fogalmazta, nagyon részletesen, de mindenki számára, nagyon érthető módon vannak megfogalmazva a thai masszázs jellemzői és a szolgáltatások fajtái.

Így könnyű volt dönteni a testvéremnek az ajándékot illetően, hiszen ki ne szeretne a masszázs által energiával teli lenni, miután ellazították és kimasszírozták. Az élettani hatása a masszázsnak vitathatatlan. A thai masszázsra a száraz masszázs típus jellemző, ezt is az oldal leírása alapján tudta meg a testvérem, és innen szerzett hasznos információkat. Jó, hogy a szalon ennyire jól informálja az oldalukra érkező érdeklődőket, ezen információk alapján nagyon könnyű döntésre jutni, hogy ellátogasson az ember vagy sem. A testvérem nagyon jól döntött, hogy páros masszázs kuponnal lepett meg minket, annál jobb ajándék nincs is, amikor élményt ajándékozunk a másiknak.
Ez sikerült is, ahogyan megkaptuk a kuponokat, máris bejelentkeztem a masszázsra. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan kapok időpontot. Alig teltek el az ünnepek, mi már az ajándék páros masszázs kuponnal masszíroztattuk magunkat, és milyen jól tettük ezt. Amint beléptünk, és az üzletben nagyon kellemes illat fogadott, igazán autentikus kinézettel rendelkezik az üzlet. De ami ennél is sokkal fontosabb, hogy a masszázst végzők mennyire képzettek és mennyire elköteleződtek a szakmájuk iránt. Remek élmény volt a páros masszázs kupon formában. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jól ellazítanak majd bennünket, de mindenképpen nagyon jót tett a testünknek és a lelkünknek is. Amint tehetjük, újra meg fogjuk látogatni a masszázs szalont, mert annyira jól éreztük magunkat utána a bőrünkben.