Egy versenyautó kiállításon rendeltem meg a kedvenc táskám

A párom imádja a versenyautókat. A sebesség a mindene. Én nem bánom, hogy van, amiért ennyire rajong, ám néha nekem egy kicsit sok. Persze ő szeretné velem megosztani az örömét, ezért is kér meg időnként, hogy kísérjem őt el bizonyos helyekre. A legutóbbi versenyautó kiállításon is ez volt a helyzet.
Már nagyon untam magam, amikor észrevettem, hogy a párom egyik haverja is barátnőstül érkezett, és a másik hölgy sem talált hatékony módot rá, hogy elüsse az időt. Könnyen beszélgetésbe elegyedtünk, és rá is kérdeztem, honnan van ez a csodaszép táskája.

https://www.annataska.hu


“Az https://www.annataska.hu-ról rendeltem!”- válaszolt a kérdésemre.
Nem ismertem még ezt a weboldalt, így meg is lett, mivel töltjük az időnket az autóbemutató végéig: táskákat fogunk nézegetni.

Nagyon megtetszett az oldal már első ránézésre is. Kellemes színek, esztétikus, kellemes kinézet jellemezte. Telefonról is könnyen kezelhető volt, így gyorsan belevetettük magunkat a táskarendelésbe.
Mondta, hogy őt nem zavarja, ha rendelek egy ugyanolyat, mint neki van, így hát célirányosan megkerestük azt a darabot. Csodaszép, minőségi, olasz darab. Mondjuk ezen az oldalon csak ilyenek vannak: az https://www.annataska.hu világmárkák táskáit forgalmazza, méghozzá verhetetlen áron.

Bár volt lehetőségem a megvásárolni kívánt táskát élőben is megnézni, de mégis tetszett, hogy itt nem csak a táska külsejéről vannak fent képek. Olyan fotók is elérhetőek, melyeken látszik a táska belső elrendezése is. Ez fontos, ugyanis nem csak az számít, hogy divatos legyen az adott darab, hanem a praktikum is elengedhetetlen.

A rendelést gyorsan lebonyolítottam. Még regisztrálni sem lett volna hozzá muszáj, de sok előnnyel jár, ha valaki megteszi: a folyamatos értesítést kaphatunk az újdonságokról, akciókról. Andi, az újonnan szerzett barátnőm is mindig figyeli ezeket az üzeneteket.

A rendelés leadása után még tovább böngésztünk, végül Andi rendelt magának egy új pénztárcát és egy bőrövet is.

Miután lett megfelelő társaságom, és az https://www.annataska.hu oldal is partnerünkké vált a délután során, csak úgy repült az idő. Még szerencse, hogy nem tartott tovább a verseny: a párom bankkártyájáról eltűnt volna az összes pénz!