Ipa mentes székhely Újlengyel – erre még én is felkaptam a fejem

Ha autóverseny közvetítés megy a tévében, akkor eléggé nehéz bárminek is elterelni róla a figyelmemet. Kis túlzással felőlem akár egy aszteroida is becsapódhatna a szomszéd kertjében, én még akkor is a tévét bámulnám. Épp egy korábbi verseny közvetítését néztem, amikor megütötte valami a fülemet, ami még az autókat is el tudta velem feledtetni egy pillanatra. A feleségem barátnője, aki látogatóba jött hozzánk, arról mesélt, hogy elérhető ipa mentes székhely Újlengyel területén.

Hogy őszinte legyek, amikor meghallottam, hogy ipa, hirtelen a sör jutott az eszembe. Tudom, ostobán hangzik, de igaz. Az ipa valójában az iparűzési adót takarja, amitől sok cég szeretne megszabadulni. Az ipa mentes székhely Újlengyelben pedig éppen erre ad módot.

Ez úgy jött szóba, hogy a barátnő férje új vállalkozásba fogott, és Újlengyelbe jegyeztette be a cége székhelyét a szekhelyszolgaltatas24.hu segítségével. Mindig is érdekelt az üzleti témakör, így elkezdtem jobban fülelni. A székhelyszolgáltatással meg lehet spórolni az irodabérlés, és az építményadó költségét, melyet akkor kellene fizetni, ha a saját lakhelyünket jegyeztetnénk be a cégünk székhelyeként.

A szolgáltatás maga pedig abból áll, hogy a cég elvállalja a postai küldemények fogadását és elektronikus, illetve postai úton történő továbbítását, a hatóságok előtti képviseletet, a cégtábla jogszerű kihelyezését és még tárgyalót is biztosít. Sőt, ahogy hallottam még a cégalapítás és a cégmódosítás is ingyenes náluk, amihez továbbá ajándék számlázórendszert és bélyegzőt is adnak. Micsoda kedvezmények!

Közben épp a futam utolsó köre következett, amire már muszáj volt odafigyelnem. Mindenesetre jó időre megjegyeztem a szekhelyszolgaltatas24.hu nevét, az biztos!