Sportkocsival a csodálatos siófoki szállások valamelyikére – miért ne?!

Mindig is szerettem halmozni az élvezeteket, mindegy, hogy az egy szelet torta volna, vagy valami komolyabb tétel. Vagyok annyira szerencsés közegben, hogy sikerült a hétvégén kipróbálnom egy igazi békebeli versenyautót. Azt hittem nem hiszek a fülemnek, nagyon-nagy élmény volt, de nem véletlen, hogy nem ezzel foglalkozok napi szinten. Viszont óriási dolog volt legurulni vele a Balatonra. Ott viszont csupa jó dolog várt rám, például csodálatos szállások Siófokon, mindössze percekre a Balaton parttól!

Nem akartam elhinni, hogy ez a hétvége még az eddigieknél is lehet jobb, de lett. A siofokszallas.info jóvoltából olyan gyönyörű, balatoni panorámás szállást sikerült foglalnunk, hogy az számomra máig hihetetlen, hogy hogy jöhetett össze. Egyszerűen mesébe illő pillanat volt, amikor azt mondták a telefont teljesen reménytelenek nyugalmával felemelő önmagnak, hogy te bizony nem vagy teljesen százas. Nem is voltam és nem is vagyok. De most az egyszer mégis csak szerencsém volt és sikerült belehúznom ebbe a gyönyörű kéglibe.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a weboldalra, mert így azért nem csak azt a réteget lehet elérni a neten, amelyiket leginkább csak a hotelek és csúcs szállodák alkotnak, hanem az ilyen apartmanokat is. Ezek persze valamivel egyszerűbbek, mint egy szálloda, de ettől függetlenül ugyanolyan tiszták, modernek és szépek, mint egy kihalt szállodai szoba. Csak itt még társaság is jár hozzá általában.

Szerintem nekem ennél nem kell több, csak és kizárólag a következő ilyen hétvégére is csak az, hogy legyenek csodálatos szállások Siófokon, mindössze percekre a Balaton parttól! Minden más meg már csak tulajdonképpen hab a tortán. Siófok, Balaton, te csodás!