Versenyautókra nem, de a te autódra kellhet a kerékpártartó

Te szereted az autóversenyeket?

Őszintén szólva én nem különösebben rajongok értük, viszont lévén nagybátyám autószerelő, jóval többet tudok a versenyautókról – na meg persze en bloc az autókról -, mint az átlag. Sok időt töltöttem nála kiskoromban, így nagyon jó a kapcsolatunk és a fél életemen át a műhelyében szórakoztam már kicsiként is, így lány létemre meglepően nagy rálátásom lett a szakmára. Ugyan nagy autórajongó nem lettem, az autóversenyekért végképp nem vagyok odáig, de többé-kevésbé értek a négykerekűkhöz és nagy tisztelettel adózom a magas színvonalon dolgozó szerelők iránt, no meg az autóversenyzéssel foglalkozókat is csodálom. Akárhogy nézem, veszélyes egy “szakma” ez, aki pedig nem a volánnál ül, hanem kívülről vesz részt benne, annak is szinte mindig nagy felelősség nyomja a vállát, így semmiképpen sem érdemes őket lebecsülni.

Ugyan a versenyautók elképesztően sokrétűen összerakott járművek, azért egy dolog biztosan nincsen rajtuk: ez pedig a kerékpártartó, ami viszont a kerékpár szerelmeseinek általában elengedhetetlen. Jómagam is idejekorán beszereztem magamnak egyet a legjobb helyről, amit a https://autofelszerelesek.hu/kerekpartarto linkre kattintva Te magad is azonnal el tudsz érni! Természetesen egy kerékpár közel nem olyan bonyolult szerkezet, mint egy autó, viszont lássuk be, remek szórakozás különböző terepeken tekerni, ki-milyet preferál… én egyrészt nagyon szeretek vezetni, másrészt biciklizni is, így hát ötvözöm a kettőt a kalandvágyásommal és autóval járok távolabbi helyekre túrázni; ezekhez viszont elengedhetetlennek bizonyult, hogy beszerezzek egy minőségi kerékpártartót, amellyel akár nagyobb távokat is biztonságosan tudok megtenni.

Nem túl célszerű kerékpárt autóban szállítani, hiszen általában be sem fér, vagy éppen nagyon körülményesen, ami a többi holmi rovására is mehet, és természetesen a bicikli is sérülni tud. Ez viszont elkerülhető, hogyha a beszerzel egy – vagy éppen több, ha szükség van rá – darabot a https://autofelszerelesek.hu/kerekpartarto oldalról, épp, ahogyan én is tettem!

Ha megnézed az oldalt, természetesen láthatod, hogy számos típus elérhető, a választás pedig nem feltétlenül lehet egyszerű – viszont a weboldal ehhez is segítséget nyújt. Az általában kézenfekvő megoldásnak a tetőre szerelhető kerékpártartó tűnhet, hiszen nem autóspecifikus, szinte minden autóval működhet és a többihez hasonlóan akár öt bicikli is felkerülhet! Viszont ebben az esetben számolni kell bizonyos légellenállással… Létezik még vonóhorogra rögzíthető kivitel is, ami szerintem a legkényelmesebb megoldás, ha figyelsz arra, hogy a rendszámtábla jól látszódjon és van egyébként használaton kívüli vonóhorog az autódon. Ha ilyened nincs, akkor választhatod a csomagtartóra rögzíthetőket is, amely egy igazi kompromisszumos megoldás: némileg magasabbra kell emelni, mint a vonóhorgosok esetén, viszont mégis kényelmesebbek a tetőre szerelhetőknél.

Bármelyiket is választod, az https://autofelszerelesek.hu/kerekpartarto oldalról rendelve egészen biztos, hogy kiváló minőségű, biztonságos terméket kapsz – rendelj máris!