Száguldjunk egy új érába, napenergia segítségével

A versenyautók szerintem minden kisfiúnak az álmai, az életükben legalább egy pontján. Én gyerekként nem voltam a legnagyobb autós, de ettől függetlenül is nagyon szerettem autós játékokkal játszani. Emlékszem, régen a müzlihez adtak néha CD-ket, amiken teljes játékok voltak. Ma szerintem ezt már aligha lehetne elképzelni, de végül így kaptam meg az első autós játékomat.

Az első akadály vele persze az volt, hogy minden angolul volt. Máig beleégett az agyamba néhány mondat, amit gyerekként egyáltalán nem értettem. Sajnos emiatt sosem jutottam tovább az első pár szintnél, viszont azokat halálra játszottam. Ezen kívül pedig a Forma-1 volt az egyetlen érintkezésem a sporttal, amit édesapámmal néztük. Még most is ez a kedvenc programja hétvégente, ha aludni szeretne egy jót. Mindig megnézi az elejét, utána pedig álomra szenderül a motorhangok mellett.

Az egyik ilyen délutáni szieszta mellett jutott eszembe, hogy mi lenne, ha beszereznék egy napelemet. Az ötlet alapból abszurdnak hangzott, mivel tudtam, hogy milyen költséges egy ilyen beruházás. De úgy voltam vele, hogy egy keresést megér az interneten, úgyhogy be is írtam, hogy „napenergia plusz program regisztráció”. Nemsokára megtaláltam a Napenergia Plusz Program nevű oldalt, ahol nem csak információt kaptam azzal kapcsolatban, hogy milyen lehetőségeim vannak, hanem az egész folyamatot el tudtam intézni náluk.

A Napenergia Plusz Program első pozitívuma, amit rögtön kiszúr az ember, az az átlátható kialakítás. Miután rákattintunk a „napenergia plusz program regisztráció” feliratra, egy olyan oldal fogad minket, ahol nincsenek reklámok és nem kell bonyolult menürendszereket használnunk. Mivel az összes fontosabb infót már a kezdőlapról el tudjuk érni. Számomra nagyon tetszett ez a megoldás, mert túl sok idő szokott elmenni azzal, hogy az engem érdeklő témát keresem. Itt azonban esélyem sem volt arra, hogy meggondoljam magam, mert azonnal nyomós érveket soroltak fel a napenergia mellett.

Általában az szokta elijeszteni az embereket a napelem beruházástól, hogy mindig változnak az aktuális szabályok. Különösen így volt ez az utóbbi pár évben, mivel még az a félelem is előjött, hogy többé már nem fogja megérni napelemet használni. A Napenergia Plusz Program azonban megmutatta nekünk, hogy ezek a vélemények azért elég szélsőségesek és nem kell ilyen dolgoktól tartanunk. Mindezt érthető nyelven magyarázták el, úgyhogy végre azt érezhettem, hogy egy picit én is beleláthatok ebbe a témába.

A napenergia plusz program regisztráció után pedig az a nagy szerencsénk, hogy nem egyedül kell megvalósítanunk ezt. Mivel 2024-től újabb támogatást írtak ki azoknak, akik napelemet szeretnének telepíteni. Ennek segítségével annyi pénzt kaphatunk, amellyel több, mint a hatvan százalékát fedezni tudjuk a napelemnek. Természetesen tőlünk is szükség lesz tőkére, de ezt már jóval könnyebben össze lehet szedni, mint az eredeti, teljes összeget.

Ha pedig azt szeretnénk, hogy egy kiváló csapat legyen mögöttünk az egész folyamat alatt, akkor kattintsunk rá a „jelentkezés” gombra a Napenergia Plusz Program oldalán. A napenergia plusz program regisztráció egyébként nagyon egyszerű, csak fel kell hívnunk őket az egyik elérhetőségen. Még arra is van lehetőségünk, hogy előre megadjunk pár adatot, ezzel is időt spórolva, mivel így nem kell megismételni majd a telefonbeszélgetés során. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Napenergia Plusz Program oldalára és alig várom a pályázat eredményét.